T
Ez gerinctelenségEgészség tipp:
![]()

Személy szerint nekem jobban bejön az utolsó két bejegyzésed! De felmerül bennem a kérdés hogy te vagy az aki ezt elköveti, vagy feltörték az fiókodat? (átírva a klasszikust: Kend é e Árpicsek? És ha nem, meri é tagadni? )
Á, én is csak lopkodom.Személy szerint nekem jobban bejön az utolsó két bejegyzésed! De felmerül bennem a kérdés hogy te vagy az aki ezt elköveti, vagy feltörték az fiókodat? (átírva a klasszikust: Kend é e Árpicsek? És ha nem, meri é tagadni? )

Valóban nagy előny, ha szar poénjaid vannak, hogy csak a mérgezéstől kell tarts, mert az agyonverésed esélytelen még 2:1-es arányban is...Á, én is csak lopkodom.
Sajnos, én ezeknél szarabbakat tudok csak. Ha nem lennék ekkora buflák, már biztos megnyuvasztottak volna a környezetemben élők. Így csak szép lassan megfertőzöm őket. Még sixtus olvtárs is tolt fel tök vicceset, pedig tudom, hogy szenved csóri.![]()

Á, nem elég elvetemültek, hogy hátulról fejbe csapjanak egy baltával...Valóban nagy előny, ha szar poénjaid vannak, hogy csak a mérgezéstől kell tarts, mert az agyonverésed esélytelen még 2:1-es arányban is...![]()
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..