T 

Ez gerinctelenségEgészség tipp:

Személy szerint nekem jobban bejön az utolsó két bejegyzésed! De felmerül bennem a kérdés hogy te vagy az aki ezt elköveti, vagy feltörték az fiókodat? (átírva a klasszikust: Kend é e Árpicsek? És ha nem, meri é tagadni? )
Á, én is csak lopkodom.Személy szerint nekem jobban bejön az utolsó két bejegyzésed! De felmerül bennem a kérdés hogy te vagy az aki ezt elköveti, vagy feltörték az fiókodat? (átírva a klasszikust: Kend é e Árpicsek? És ha nem, meri é tagadni? )

Valóban nagy előny, ha szar poénjaid vannak, hogy csak a mérgezéstől kell tarts, mert az agyonverésed esélytelen még 2:1-es arányban is...Á, én is csak lopkodom.
Sajnos, én ezeknél szarabbakat tudok csak. Ha nem lennék ekkora buflák, már biztos megnyuvasztottak volna a környezetemben élők. Így csak szép lassan megfertőzöm őket. Még sixtus olvtárs is tolt fel tök vicceset, pedig tudom, hogy szenved csóri.

Á, nem elég elvetemültek, hogy hátulról fejbe csapjanak egy baltával...Valóban nagy előny, ha szar poénjaid vannak, hogy csak a mérgezéstől kell tarts, mert az agyonverésed esélytelen még 2:1-es arányban is...

A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..