77 magyar nepmese - abbol dolgozik Rogan...Ez a bűvös hetes: Róma 7 dombra épült, 7 mesterlövész, 7 törpe, 7 fejű sárkány![]()

77 magyar nepmese - abbol dolgozik Rogan...Ez a bűvös hetes: Róma 7 dombra épült, 7 mesterlövész, 7 törpe, 7 fejű sárkány![]()

Kurva jó számot halgathat a pasi.Kérem itten @krisss listázza a közalkalmazottakat!![]()
Elolvasva a "Humor" topik előző néhány oldalàt, ti még most hétfő koradélután is így néztek ki...

Az "elmúlt nyolc év" után jön a" 7 szük esztendő"?Orbán nevezte ezt az időszakot 7 szűk esztendőnek. Ott a videó, nàlunk a pénzügy àtvette az idei forrásbefagyasztások után, (én se tudtam honnan jött az elnevezés)

Egy-két nyugger azért a segítő kezek ellenére fentmaradt a villanyosonNyugi! @dudi ment helyettünk is. Ő lökdöste le a nyuggereket a 4/6-osról!![]()

Az nem +7, hanem már 14 éve tart (az átlagmagyarnak)Az "elmúlt nyolc év" után jön a" 7 szük esztendő"?![]()

És milyen jól nyomja a kolléga!Kurva jó számot halgathat a pasi.![]()

Lehet, hogy Majka Mindenki táncol című számát hallgatta!?Kurva jó számot halgathat a pasi.![]()
)
Kurva mód fogalmatlan ez a barom. A gond az hogy sok ilyen proli van, egyre több, teremnek mint a gomba!
137Ft bőven elég lenne minden egyes hülye kérdésért. Kb még 3 hónapig kellene recepción dolgozzak, utána öregkoromig kitartana a pénzem...
Vevőszolgálaton dolgozom, pár nap esetleg 1-2 hét137Ft bőven elég lenne minden egyes hülye kérdésért. Kb még 3 hónapig kellene recepción dolgozzak, utána öregkoromig kitartana a pénzem...

Van egy kis gondom! Felhívhatlak?Vevőszolgálaton dolgozom, pár nap esetleg 1-2 hét![]()
![]()
Mi lenne az?Van egy kis gondom! Felhívhatlak?
Vicc volt...de ez egy humor topik...Mi lenne az?
2.999,- forint plusz áfa leszVicc volt...de ez egy humor topik...

Add meg a bankdzámlaszámod és a PIN kódod. Különben nem tudom utalni...2.999,- forint plusz áfa lesz![]()

A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..