Humor

1586382325637586947-png__700-635fa8e2e001b__700.jpg

"Ez kéne a mai fiataloknak, ettől lennének férfiak" kezdőszett. (Keresd a hibát :) )
images
sorkatonasag2.jpg

fortepan_76070.jpg
Régi szép emlékek. :rolleyes:

Hiba? Nálunk fehér sapkával, meg köténnyel nem találkoztam (ez valami puccos úrihely lehetett), pedig jó pár konyhaügyeleti szolgálatot adtam 1,5 év alatt az MN 4105 légvédelmi ezred laktanyájában. :)

Biztos volt jellemformáló ereje, nem egy nyighaj gyerek normálisabb lett a szolgálat végére! :hadonaszos:

Ha már október...
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

• Vicces
Reactions: LMzek 2.0
Ez még csak nem is vicc.
A lányom is ezért szakított a barátjával. A srác dettó ugyanez (pedig amúgy jó fej, szimpatikus "gyerek", áldásomat adtam volna rájuk), ; nem lehetett kimozdítani egy nyaralásra (pedig felesben állták volna és a lányom meg is szervezte volna), pláne nem lehetett kimozdítani egy baráti körös horvát hétre (pedig nagyon jó fejek; még a lányom vidéki boomer apjával is olyat romkocsmáztak Pesten, hogy ihaj!;)), s nem lehetett rábeszélni, hogy kísérje el egy igazi erdélyi lagziba.
(Láttam a képeket videókat, no én annál inkább elmentem vóna...)

Bezzeg a videójátékok...

Elbaszott egy társadalmi szelet ez:mad:

Nem véletlen, hogy egyre több filmben jellegzetes (negatív) karakter...

Ez még csak nem is vicc.
A lányom is ezért szakított a barátjával. A srác dettó ugyanez (pedig amúgy jó fej, szimpatikus "gyerek", áldásomat adtam volna rájuk), ; nem lehetett kimozdítani egy nyaralásra (pedig felesben állták volna és a lányom meg is szervezte volna), pláne nem lehetett kimozdítani egy baráti körös horvát hétre (pedig nagyon jó fejek; még a lányom vidéki boomer apjával is olyat romkocsmáztak Pesten, hogy ihaj!;)), s nem lehetett rábeszélni, hogy kísérje el egy igazi erdélyi lagziba.
(Láttam a képeket videókat, no én annál inkább elmentem vóna...)

Bezzeg a videójátékok...

Elbaszott egy társadalmi szelet ez:mad:

Nem véletlen, hogy egyre több filmben jellegzetes (negatív) karakter...
True...bár se gyerekem, se családom, se szüleim, se testvéreim, sajnos se barátnőm nincs, haverjaim se, de látom....