Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Hamár az újkori olasz hősiességet kevesebb kommentben ki lehetett vesézni, mint a macskapecsenye kérdéskörét...Égett szag van...
Egyébként az olasz flottàròl olvastam nem kevés , korrekten kidolgozott cikket- tanulmànyt-konklùziòt az "Olli Hajòi" sorozatban.Hamár az újkori olasz hősiességet kevesebb kommentben ki lehetett vesézni, mint a macskapecsenye kérdéskörét...
Mert a hasnyálmirigy alapvetően enzimeket gyárt az emésztéshez, és vannak benne sejtcsoportok, amik meg inzulint termelnek? Vagyis sejtszigetek.Egyébként is ki az a vadbarom, aki valamiféle szigeteknek nevez valami mirigy izét...
Az utolsó jó olasz katona, olyan 142 éve meghalt.ezzel vitatkoznék (énis szeretem az olaszokat. ld kerékpár miatt alap), az olasz nagyon is jó katona, ha van miért.
Ha meg nincs értelme, akkor tök igazuk van: f@sz haljon meg a németekért vagy bármiért, amikor élni is lehet.
Én olyan négy és öt éves korom között láttam a Reanimator című filmet. Meg a Prince of Darknesst, A Paraziták Éjszakáját, a Péntek 13-at, az Élőholtak Éjszakáját és tök egészséges a lelkivilágom.Fasz se tudja ha csinalnám csak a gyerek lelkivilága miatt csinálnám! Tetszik érteni?
OkOkOk, harmadszorra talán nem fogom benyalni (de amúgy lehet ).Mert a hasnyálmirigy alapvetően enzimeket gyárt az emésztéshez, és vannak benne sejtcsoportok, amik meg inzulint termelnek? Vagyis sejtszigetek.
A Mamouf-Wifartsnal hangosan felvonyitottam, szerencsére a konyhában, nem ébredt fel senki...
En vertem epiteszt. Remelem majd a hazam is akciosan csinaljaKöszönöm, én tanultam építészetet.
Sokan megérdemlik.En vertem epiteszt. Remelem majd a hazam is akciosan csinalja
Ja special neki csak nem kellett volna a csajomra menni.Sokan megérdemlik.
Amúgy te meglehetős agresszív vagyJa special neki csak nem kellett volna a csajomra menni.
Mielott megutottem azt kiabalta epitesz vagyok nem tudom miert az nem védi meg
En meg mondtam jo azt meg nem utottem
Egyik legjobb baratom epitesznek tanul mostansag fog vegezni de o is emlitette ezt a templomot mar amirol megy a diskurzus ahogy o mondta “hanynia kell ettol a mennyezettol de hat nincs szandek masra”
Regen az voltam, mara mar lenyugodtamAmúgy te meglehetős agresszív vagy