Nagyon futtatod itt magad, stb.tessék, humor
Humor:
Banyatank.
Nagyon futtatod itt magad, stb.tessék, humor
nem fontos egyébként mindenhez is hozzászólni, ha amúgy nincsen mitNagyon futtatod itt magad, stb.
Humor:
Banyatank.
![]()
Ha tudnád, hogy a zsidók hány nőt és gyereket bombáztak halálra nem írtad volna le ide ezt! Izléstelen!hát... azért azt tudva, hogy hány ember, köztük rengeteg gyerek fullad vízbe, kicsit ízléstelen 'poén'
Ki kényszerítette őket, h gumimatraccal megcélozzák Germoneyt?hát... azért azt tudva, hogy hány ember, köztük rengeteg gyerek fullad vízbe, kicsit ízléstelen 'poén'
Ha tudnád, hogy a zsidók hány nőt és gyereket bombáztak halálra nem írtad volna le ide ezt! Izléstelen!
azt hittem humor topic... aztán csak nem engeditek Ti ezt elKi kényszerítette őket, h gumimatraccal megcélozzák Germoneyt?

Sajnos ezt nem lehet!azt hittem humor topic... aztán csak nem engeditek Ti ezt el![]()
Sajnos ezt nem lehet!
Azoknak a gyerekeknek a halálát sem kívánta senki, IL sem. És én sem.
Egyébként ha jól emlékszek, pont a Zsöszvícsárli humorizált ezzel is.azt hittem humor topic... aztán csak nem engeditek Ti ezt el![]()
ez is elég bunkóEgyébként ha jól emlékszek, pont a Zsöszvícsárli humorizált ezzel is.
![]()
Akkor minek csinálod? Én legalább küldtem humort. Érted?nem fontos egyébként mindenhez is hozzászólni, ha amúgy nincsen mit

A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..