Humor

Igen, de a mese is a maga formájában egy logikus módon épül fel. A Jancsi és Juliska sem úgy végződik, hogy megjön Ironman és leolvasztja a vénkurva fejét, aztán rágyújtja a csokiházat.

Mert még nem jött ki a történet demokratikus,liberális átirata,ne kiabáld el.:rolleyes:

ad096303855758205e8e41cd73fc3dec93cc4975dbf5146ced7eff2bf88c41b6.png

• Tetszik
Reactions: szuvorov
voltmár:?

"Ami a „korrekt” tájékoztatást illeti, eszembe jutott két régi vicc még az átkosból. Az egyik szerint egy moszkvai ház egyik lakásában Alekszej Ivanovics odaszól a fiának: “Te, Aljosa, szaladj le az újságoshoz, hozz nekem egy Pravdát (=igazság), az anyádnak egy Zsenszkaja (=női) Pravdát, a nővérednek egy Komszomolszkaja (=kommunista ifjúsági) Pravdát, magadnak meg egy Pionyerszkaja (=úttörő) Pravdát. Mire fölcsattan az asszony: minek költöd a pénzt arra a sok újságra, mikor mindegyik ugyanazt írja? Különben is, mindent bemond a rádió, ami bennük van. (Ez kissé életszerűtlen része volt a viccnek, mert Moszkvában valóban fillérekbe kerültek “a Párt” hivatalos szócsövei.) Mire Alekszej Ivanovics: Jól van fiam. Akkor hozz nekem egy Pravdát, a nővérednek egy Komszomolszkaja Pravdát, magadnak egy Pionyerszkaja Pravdát, anyádnak meg mondd meg, hogy – elnézést – törölje a s…-ét a rádióval.” A másik vicc nagyon-nagyon régi, nem is emlékszem az egészre csak a csattanójára. Valami olyasmi volt, hogy Napóleon, Hitler és Sztálin beszélgetnek a túlvilágon. Akkoriban sok efféle vicc volt. A végén Napoleon kijelentette, hogyha neki olyan újságja lett volna, mint a Pravda, akkor az emberiség még ma sem tudná, hogy elvesztette a waterlooi csatát…"

A háttértörténet:
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Köszi. Nem tudtam. Így már nem annyira vicces.
Azt gondoltam, valamilyen megnemértett művész alkotása a fogyasztói társadalom győzelméről vagy valami ilyesmi.
Illetve Szlovákiában van egy emlékmű a Duklai-hágónál, ami hasonlít rá.

https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/4/4f/Dukla_Pass_battle_monument.jpg

• Tetszik
Reactions: jani22
Áááá, ez a referendumos csaj, de van neki több ilyen szösszenete is.. :D:D:D

Vigyázat agyzsibbasztás következik! ;)

Áááá, ez a referendumos csaj, de van neki több ilyen szösszenete is.. :D:D:D

Vigyázat agyzsibbasztás következik! ;)

Ez alapján inkább afféle szándékos vicces trollkodós videónak tűnik ez az egész sorozat.

• Tetszik
Reactions: endre and notaricon