Humor

Ez azért sokat mondó videó:
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.
EU kultúrális fōvárosa volt... (mondjuk nagy az esély, hogy egy ilyen videót Szombathelyen is ellōhettek volna, vagy Körmenden)

De az, hogy egy TÖRTÉNÉSZ ne tudja, hogy asszem egy 1450-es évekbeli magyar pecséten is rajta van, az több kérdést felvet...

EU kultúrális fōvárosa volt... (mondjuk nagy az esély, hogy egy ilyen videót Szombathelyen is ellōhettek volna, vagy Körmenden)

De az, hogy egy TÖRTÉNÉSZ ne tudja, hogy asszem egy 1450-es évekbeli magyar pecséten is rajta van, az több kérdést felvet...
Hogy kicsit odapiszkáljak neked is, ilyen analógiára felhúzott videót szerintem Münchenben is lehetett volna csinálni :P.

30581332_1373070299459541_1195346985398304768_n.jpg

Nyugat-Európaiként lehet nem röhögnék ezen ennyit :-)

Elosszor en is azt mondtam, hogy "baaaaaaaaaaaaazmeeeeeeeeeeeeeg...." erre. De aztan belegondoltam es hat ha hirtelen kamera, mikrofon, azt se tudod hogy hol vagy es miert teged kerdeznek akkor barki bakizhat. Az is lehet, hogy 2 perc mulva mar mondta, hogy o bazmeg, ertem, oke, de azt mar nem mutattak. En nem gondolom, hogy ennyire hulye lenne, csak varatlan volt neki. (NEM VAGYOK PECSI :-) )

• Tetszik
Reactions: haubagoi
Mondjuk az általunk használt számok neve az, hogy arab számok. Szerintem mindenhol így hívják. Az más kérdés, hogy az arabok nem így írják őket ;)

• Tetszik
Reactions: jani22 and haubagoi
A felső sorban láthatóak az arab számok. Inkább ne vezessék be.

arabic.png

:p

Csak nyugi a felesgetős iconnal! :):D:p

Arab+sz%C3%A1mok+%C3%A9s+rendszer%C3%BCk.jpg

Indiai+sz%C3%A1mok+%C3%A9s+rendszer%C3%BCk.jpg

Metrikus mérték1ségben:
Már ne haragudj meg, de a kekeckedés után ne várj más választ a válaszod után, ennek megfelelően: :)

6146716-1.jpg

Ha másképpen írod le, még lájkoltalak volna is - ez ami elmaradt.

Fú, ezen az ábrán hány órát dolgoztál?
Semennyit, nem célom, hogy feleslegesen bántsak bárkiket.
[A képet loptam az internettről, nem sokáig tartott.]

Jó lenne, ha nem dolgoznánk egymás ellen. :)

Komolyra véve:
Én sokat foglalkoztam madarak nézegetésével, az alábbi könyv volt az útmutatóm:

https://www.antikvarium.hu/konyv/r-t-peterson-g-mountfort-europa-madarai-106300

Úgy gondolom, hogy azok kevesek közé tartozom, hogy hóbagolyt / hóbaglyot a természetben láttam.
Eddig 111 különféle madarat tudtam beazonosítani, és jó érzéssel csodálkozok rá, a természetre.

:)