Szerintem bolygótEzek pályát tévesztettek...
Meg kell hallgatni:
Milyen hangja lehet, ha "gázt ad".![]()
A faterom még ma is tudja, hogy mi a titka annak, hogy ilyen szépen elsőre induljon egy Hofherr!
Ha ilyen libabőröztetően gyönyörű géphangokat akartok hallani, akkor szeptember elsején irány Mezőkövesd; az Országos Mezőgazdasági Gépésztalálkozó!
Picit bővebben lehetne, mert így nem értem.Nem veletlen hivtak "hazaarulonak" a katonak.
Picit bővebben lehetne, mert így nem értem.
Aha, így már értem.Jobb hijjan a Magyar Kiralyi Honvedseg Hoffhnerr traktorokat alkalmazott tuzersegi vontatonak a II. VH ban. Ezzel meg semmi gond nincs mert mindenki ezt csinalta. Azonban ez a traktor amint a felvetelrol is hallhato olyan zajos hogy messze messze kilometerekre elhallatszik a hangja es ezert ragasztottak ra a katonak a "hazaarulo" gunynevet.
Ez egyhengeres volt, nem? 10 liter körüli.Jobb hijjan a Magyar Kiralyi Honvedseg Hoffhnerr traktorokat alkalmazott tuzersegi vontatonak a II. VH ban. Ezzel meg semmi gond nincs mert mindenki ezt csinalta. Azonban ez a traktor amint a felvetelrol is hallhato olyan zajos hogy messze messze kilometerekre elhallatszik a hangja es ezert ragasztottak ra a katonak a "hazaarulo" gunynevet.
Régebben már én is jártam a kövesdi múzeumban. Be is indítottak szalmával táplált tüzesgépet. Csodálatos.A faterom még ma is tudja, hogy mi a titka annak, hogy ilyen szépen elsőre induljon egy Hofherr!
Ha ilyen libabőröztetően gyönyörű géphangokat akartok hallani, akkor szeptember elsején irány Mezőkövesd; az Országos Mezőgazdasági Gépésztalálkozó!

Én már alig várom a szeptember elsejét: Imádom a stabilmotorokat!Régebben már én is jártam a kövesdi múzeumban. Be is indítottak szalmával táplált tüzesgépet. Csodálatos.![]()

A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..