Humor

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

• Tetszik
Reactions: fishbed
Meg kell hallgatni:

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Milyen hangja lehet, ha "gázt ad". :eek:

A faterom még ma is tudja, hogy mi a titka annak, hogy ilyen szépen elsőre induljon egy Hofherr!

Ha ilyen libabőröztetően gyönyörű géphangokat akartok hallani, akkor szeptember elsején irány Mezőkövesd; az Országos Mezőgazdasági Gépésztalálkozó!

• Tetszik
Reactions: vilmoci and jani22
A faterom még ma is tudja, hogy mi a titka annak, hogy ilyen szépen elsőre induljon egy Hofherr!

Ha ilyen libabőröztetően gyönyörű géphangokat akartok hallani, akkor szeptember elsején irány Mezőkövesd; az Országos Mezőgazdasági Gépésztalálkozó!

Nem veletlen hivtak "hazaarulonak" a katonak.

Picit bővebben lehetne, mert így nem értem.

Jobb hijjan a Magyar Kiralyi Honvedseg Hoffhnerr traktorokat alkalmazott tuzersegi vontatonak a II. VH ban. Ezzel meg semmi gond nincs mert mindenki ezt csinalta. Azonban ez a traktor amint a felvetelrol is hallhato olyan zajos hogy messze messze kilometerekre elhallatszik a hangja es ezert ragasztottak ra a katonak a "hazaarulo" gunynevet.

Jobb hijjan a Magyar Kiralyi Honvedseg Hoffhnerr traktorokat alkalmazott tuzersegi vontatonak a II. VH ban. Ezzel meg semmi gond nincs mert mindenki ezt csinalta. Azonban ez a traktor amint a felvetelrol is hallhato olyan zajos hogy messze messze kilometerekre elhallatszik a hangja es ezert ragasztottak ra a katonak a "hazaarulo" gunynevet.
Aha, így már értem.
Az egyik régebbi találkozón volt egy Ursus traktor - lengyelek hozták el - na, az volt még hangosabb; minden munkaüteme felért egy lövéssel. De tény; a "hang"verseny elég szoros volt...

• Tetszik
Reactions: jani22
Ez egyhengeres volt, nem? 10 liter körüli.

Régebben már én is jártam a kövesdi múzeumban. Be is indítottak szalmával táplált tüzesgépet. Csodálatos. :)

• Tetszik
Reactions: misinator
abMxvYp_700b.jpg

• Tetszik
Reactions: fishbed
  • Tetszik
Reactions: rappali_