Humor

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

VS

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

aBoeedJa_700wp_0.webp

aM7rr4Da_700wp_0.webp

aVlXXp3V_700wp_0.webp

Ide, bár HUMOR topic és én is poénkodok, de a keresztény családi értékek védelmével ne vicceljünk, pls!

Nem jártak Pride-ra, pedig a legdurvább módon élte meg vágyait. Nem akart faszikkal házasságot kötni! Nem akart gyerekeket örökbe fogadni meleg párjával!
Ilyen példa Milo, a félig görög félig angol zsidóként, Trump párti meleg katolikus amerikaiként, aki elmondja, hogy tudja hogy helytelen amit tesz és nem bíztat rá senkit.
Megéli, de küzd is vele. Deviancia amit tesz, de attól még az apa férfi, az anya nő!

Bocsánat, hogy beletrollkodtam a "HUMOR"-ba! :oops:

Ide, bár HUMOR topic és én is poénkodok, de a keresztény családi értékek védelmével ne vicceljünk, pls!

Nem jártak Pride-ra, pedig a legdurvább módon élte meg vágyait. Nem akart faszikkal házasságot kötni! Nem akart gyerekeket örökbe fogadni meleg párjával!
Ilyen példa Milo, a félig görög félig angol zsidóként, Trump párti meleg katolikus amerikaiként, aki elmondja, hogy tudja hogy helytelen amit tesz és nem bíztat rá senkit.
Megéli, de küzd is vele. Deviancia amit tesz, de attól még az apa férfi, az anya nő!

Isten ments hogy a keresztény értékekkel vicceljen valaki. Még leszakadna az ég.

• Tetszik
Reactions: bejczi and Wilson
Erről a szájer izéről írna vagy linket dobna valaki? mennek ezek az eresz-es mémek meg minden de nem értem miylen botrány is volt most o_O

Egyébként meg érdekes, felettébb érdekes (és szándékosan HVG nehogy elfogultsággal vádoljanak)

https://m.hvg.hu/itthon/20201201_Ed...ZCkJiK3APLV81OwL8Mch7WBm7DLpsH2lmcLOsaQPdyZ2w

• Tetszik
Reactions: Hegylakó
Egy amerikai nő Ausztráliába költözik, és felad egy hirdetést: olyan férjet keres magának, aki még nem volt nővel.
Többen jelentkeznek, egyet kiválaszt, akivel össze is házasodik. Amikor a nászéjszakára készülnek, a nő megy be a fürdőszobába, és szól az újdonsült férjenek, hogy ő is készülődjön.
Amikor jön ki a fürdőszobából, látja, hogy a férfi tologatja ki a bútorokat a szobából a nappaliba, előszobába, mindenhova.
- Hát te meg mit csinálsz? - kérdi a nő meglepve.
- Készülök a nászéjszakára.
- És miért rakod ki az összes bútort?
- Tudod, én még nővel nem voltam, de ha olyan, mint kenguruval, akkor kell a hely!

Az öreg székely beiratkozik a héber nyelvi kurzusra...
- Na, hát... Áron bátyám, oszt' mit akar maga kend nyócvan évesen a héberrel???
- Hááát, tudod fiam, ha majdan megbódogulok, oszt' főkerülék a mennyórszágba..., hát akkor az ÚrJézussal a maga nyelvén kívánnék beszényi...
- Na de... Áron Bátyám..., mi lesz, ha pokolra jut...???
-....háááát fiam..., Románul mááán tudok...

Felszállás előtt a repülő utasai csodálkozva látják, hogy a kapitány egy vakvezető kutyával, fekete szemüvegben, fehér bottal botladozik a pilótafülke felé.
Először mindenki arra gondol, hogy biztos csak valami poén, de amikor elindul a gép, az utasok egyre nyugtalanabbá válnak.
Gyorsan közeledik a repülőtér vége, a hangulat is egyre kétségbeesettebb. Mikor már csak 50 méter van hátra, az összes utas egy emberként felsikolt.
Ám ekkor a gép hirtelen felemelkedik és megkezdi a repülést. Bent a pilótafülkében megszólal a másodpilóta:
– Tudja kapitány, mindig attól félek, hogy egyszer későn kezdenek el sikoltozni az utasok és mind meghalunk.