Humor

"amikor valami elmebeteg náci disznólábakat tett a pesti alsó rakparton található holokauszt emlékmű cipőibe még 2009-ben"

Becukisodott a "vadhajtás"? Anno pont azokra gondolt Vona, akik a vashajtásokon: "náci elmebetegek"-nek vannak leírva. Bede az a tipikus trikolórba öltözött lózer majom, akik miatt a nemzeti oldal le van járatva.
Úgy vadhajtások azok, mint ahogy Kun Béla nemzeti érzelmű. Persze két karlendítés között.

• Tetszik
Reactions: tarzaan
68738a85d5b2ca07e95d7e08de04eef2096706f7.jpg

b5249fdf5790f197d3fc0a6045bbfea7885a66f4.jpg

Egy dél-afrikai fekete siránkozik a fehér szomszédjának:

- Mikor megszületek, fekete vagyok. Mikor felébredek, fekete vagyok. Mikor lesülök a napon, fekete vagyok. Mikor fázom, fekete vagyok. Mikor meghalok, fekete vagyok.

- Na, jó, de mi ezzel a bajod?

- Az, hogy amikor te megszületsz, rózsaszín vagy. Mikor felébredsz, fehér vagy. Mikor rosszul vagy, zöld vagy. Mikor lesülsz a napon, piros vagy. Mikor fázol, kék vagy. Mikor meghalsz, lila vagy. És még van pofád engem színes bőrűnek nevezni?

Első nap egy berlini általános iskolában, a nyári szünet után. A tanár névsorolvasást tart:

• Mustafa El Ekh Zeri?
  • Jelen.
  • Achmed El Cabul?
  • Jelen.
  • Kadir Sel Ohlmi?
  • Jelen.
  • Mohammed end Ahrha?
  • Jelen.
  • Mi Cha Elma ler?

Csend a teremben.

- Mi Cha Elma ler?

Senki sem jelentkezik.

- Utoljára szólítom: Mi Cha Elma ler?

Erre feláll egy fiú a hátsó sorban, és így szól:

- Valószínűleg én vagyok, de az én nevemet úgy kell kimondani, hogy Michael Maier!

Ez kész! :)