A Gripenek repültek már Titán hívójellel!
Lehet hogy csak akkor volt a Gripennek Titán a hívójele, mikor a bázisparancsnok repült vele?!!A Gripenek repültek már Titán hívójellel!

Titán? Huaf6xx hívójelen kívül én még nem láttam mâst A319-nek
Természetesen Titán az a reptér.
Főleg nem kettő is egyszerre!A reptér ritkán szokott repkedni Eger környékén!Főleg nem kettő is egyszerre!

Volt már itt egyszer téma, de nem emlékszem... miért lett a Titán a kecskeméti reptér?
Google Earth is pl. a barátod, sajnos rafináltan nekem nem engedi a képfeltöltő feltenni a bázisról készitett képernyőképet, úgyhogy kénytelen leszel rákeresni Te magad a Titán repülőtérre![]()

Én azt elhiszem, hogy a bázisnak is adhatnak nevet, jelesül azt hogy Titán, viszont azt meg te hidd el nekem, hogy amikor két Titán kergetőzik Eger-Miskolc térségében, Kecskemétről felszállva, majd ott leszállva, az nem a repülőtér!![]()

Jedi nevű reptér nincs? Mert pár hete ezzel a hívójellel repkededett valami Kecsóról felszállva, a szokásos É-K.Mo.-i légtérben!Gondoltam...,Pápa pl. Párduc, Szolnok meg Opera..., már csak ha látnád repülni őket![]()
A többi szuperhős név már lehet foglalt volt.Én úgy tudom, minden katonai reptérnek ahol az adott ország légiereje állomásozik van NATO-n belül kód-neve, a kecskeméti pedig a TITAN. Hogy miért, azt nem tudom.

Feladatspecifikus elvileg a hívójel, 4-5 félét szedtünk össze múltkor facebookon, ennél azért több pilóta van![]()

A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..