Hozzá tenném, a "Liszt Ferenc-en" készült képet ill. reklámanyagot szívesen megtekinteném,...ha valóban volt ilyen...A gépek önvédelmi rendszeréről egy kis morzsa... úgy tűnik itt sem megy minden tökéletesen.

Hozzá tenném, a "Liszt Ferenc-en" készült képet ill. reklámanyagot szívesen megtekinteném,...ha valóban volt ilyen...A gépek önvédelmi rendszeréről egy kis morzsa... úgy tűnik itt sem megy minden tökéletesen.

Valószínűleg ez az:Hozzá tenném, a "Liszt Ferenc-en" készült képet ill. reklámanyagot szívesen megtekinteném,...ha valóban volt ilyen...

Hm, keresd a hibát játék:Valószínűleg ez az:

Photoshop vagy nem?

Link lemaradt...Valószínűleg ez az:

Photoshop vagy nem?
Eltűntették a csomagtér ajtót is a nagy photoshopolásban?Hm, keresd a hibát játék:
Jah, érdekes, ez a Hensoldt termékei (is)...Eltűntették a csomagtér ajtót is a nagy photoshopolásban?
Azért csak hiányzik róla az az exoskeleton.

Látható, hogy az önvédelmi rendszer (ha lenne) panelje nem látható. Mert nincs.
 Persze ha lenne azt kamerázni sem lehetne...
 Persze ha lenne azt kamerázni sem lehetne... 
	Meg a jobb oldalon isBaloldalon

Csak semmi politika. Nem bal vagy jobb. A kormány mindig a helyén van.Meg a jobb oldalon is

Ráadásul mindkét oldalról egyformán jól irányítható.Csak semmi politika. Nem bal vagy jobb. A kormány mindig a helyén van.

Én nem tudok semmilyen "teherszállító csomagról"...??Jut eszembe,az Airbus hol tart a 2020ra igért teherszállitó csomaggal?Még mindig nincs meg?Mert ha megvan,át lehetne pofozni a mi A319eseinket is .....
És ez a technológia nem adaptálható A319 átalakitáshoz?Én nem tudok semmilyen "teherszállító csomagról"...??
A első A320 P2F gép elkészült, de 319 P2F ről én nem hallottam...
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..