Ezt már régóta várom!H145M első éles lövészete lesz
Remélem a lézeres rakéta is kipróbálásra kerül végre magyar helikopterekről.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Ezt már régóta várom!H145M első éles lövészete lesz
Ezt már régóta várom!
? tüzérség és harckocsin kívül mindennel lőhetsz táborfalván.Táborfalván? Csalódni fogsz...
? tüzérség és harckocsin kívül mindennel lőhetsz táborfalván.
Táborfalván le kell zárni a keresztbe futó utat. Macerás.Mégis mindig Várpalotához járnak át
Táborfalván le kell zárni a keresztbe futó utat. Macerás.
2-2 őr a sorompóhoz az úton.Táborfalván le kell zárni a keresztbe futó utat. Macerás.
Hát ha be lett jelentve, hogy ott lesz az éles lövészet minden esély megvan rá hogy fog.Szóval csak ugyan oda lyukadunk ki, higy Xpert nem valószínű, hogy csütörtökön fog H145 rakéta lövészetet látni
Álltam azon a sorompón eleget2-2 őr a sorompóhoz az úton.
Faluban fölhúzva a bója.
Óránként 15 perc amikor áttmehet a forgalom.
Ez ne legyen akkora baj senkinek.
Lemaradtam?Ezt már régóta várom!
Én campingszékben ültem.Álltam azon a sorompón eleget
Most elbizonytalanodtam - lehet ogy annak az integrációja még nincs kész?Lemaradtam?
Volt gyári teszt lézerirányításúval?
Itt Magyarországon.Lemaradtam?
Gépágyúval is beérem, csak legyen már valami!Szóval csak ugyan oda lyukadunk ki, higy Xpert nem valószínű, hogy csütörtökön fog H145 rakéta lövészetet látni
Hát ha be lett jelentve, hogy ott lesz az éles lövészet minden esély megvan rá hogy fog.
Lemaradtam?
Gépágyúval is beérem, csak legyen már valami!
Volt rakétás lövészet - bár nem úgy tűnik, hogy lézeres is ki lett próbálva akkor...Itt Magyarországon.
Itt Magyarországon.
Svédben volt az irányított teszt