T
Törölt tag 1586
Guest
A NIR blokk maradhat, de vegyenek már bele pls. valamilyen SAL rakétát.
A 20 mm est vigyék a p.ba, semmi szükség rá.
Szeretném már végre látni a Spikekot!!!
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
A NIR blokk maradhat, de vegyenek már bele pls. valamilyen SAL rakétát.
Teljesen jó a 20 millis teheratók, terepjárók ellen, de még BTR-t is simán átlövi. Olcsón lehet vele pusztítani a puhatestűeket és ha egy másik helikopterrel össze akad, akkor le tudja kapni az égről.A NIR blokk maradhat, de vegyenek már bele pls. valamilyen SAL rakétát.
A Spike-ra még egy darabig várnod kell...A NIR blokk maradhat, de vegyenek már bele pls. valamilyen SAL rakétát.
Saját magát lehet vele olcsón elpusztítani....Teljesen jó a 20 millis teheratók, terepjárók ellen, de még BTR-t is simán átlövi. Olcsón lehet vele pusztítani a puhatestűeket és ha egy másik helikopterrel össze akad, akkor le tudja kapni az égről.
egy helokopternek nem feltétlen kell a frontfölött tevékenykednie vagy ellenséges mélységbe. beszivárgó ellenséges elemek ellen pl tökéletes.Saját magát lehet vele olcsón elpusztítani....
Olyan távolságból ahonnan ezzel a gá.val egy terepjárót eltalálsz - max. 1000 m - onnan már a H145 öst is lelövik mint a nyulat.
Azért nem minden hadsereg vagy ellenfél rohangál légvédelemmel. Pl. Afrikai vagy közelkeleti dzsihád mobilok ellen biztos jól bevállnaSaját magát lehet vele olcsón elpusztítani....
Olyan távolságból ahonnan ezzel a gá.val egy terepjárót eltalálsz - max. 1000 m - onnan már a H145 öst is lelövik mint a nyulat.
Nem hiszem hogy nekünk az afrikai hadszintérre és dzsihad mobilok kergetésére kéne készülnünk...Azért nem minden hadsereg vagy ellenfél rohangál légvédelemmel. Pl. Afrikai vagy közelkeleti dzsihád mobilok ellen biztos jól bevállna
Pedig valami Mali misszió készül azt hiszem - nyilván oda most nem helikopterek mennek, de akár olyan is lehet egyszer.Nem hiszem hogy nekünk az afrikai hadszintérre és dzsihad mobilok kergetésére kéne készülnünk...
Nyilván, minden dzsihádmobil minimum Spike NLOS-t igényel!Nem hiszem hogy nekünk az afrikai hadszintérre és dzsihad mobilok kergetésére kéne készülnünk...
Szerintem elkerülhetetlen, hogy ez (SAL) bekövetkezzen, bár erről érdekes mód nincs semmilyen infóm - igaz nem is kérdeztem rá sohaA NIR blokk maradhat, de vegyenek már bele pls. valamilyen SAL rakétát.
Először hasonlóképp néztem rá, ...már itt van, úgyhogy próbálok barátkozni a gondolattal. Úgy vagyok vele, ha már lőni lehet vele valamire biztosan jó lesz...A 20 mm est vigyék a p.ba, semmi szükség rá.
Hát még én!Szeretném már végre látni a Spikekot!!!
Szerinted?Kíváncsi leszek, hogy vesznek-e rá 50-es géppuskát vagy az már szerintük is túl gyenge bármihez is...
Hova szeretnél 50-es géppuskát?Kíváncsi leszek, hogy vesznek-e rá 50-es géppuskát vagy az már szerintük is túl gyenge bármihez is...
Szerintem a 7.62-re gondolt...Hova szeretnél 50-es géppuskát?
Szerintem az Afgán kudarc után egy jó darabig kizárt a részvétel egy újabb hasonlóan kudarcra ítélt misszióban.Pedig valami Mali misszió készül azt hiszem - nyilván oda most nem helikopterek mennek, de akár olyan is lehet egyszer.
Szóval jó ha van gépágyú - nyilván mindig aszerint pakolják fel a gépeket, hogy milyen erős az ellenfél légvédelme, ereje.
Az afgán kudarc nem abból ered, hogy katonailag komoly veszteséget okoztak a tálibok, hanem a politika elárulta a katonákat.Szerintem az Afgán kudarc után egy jó darabig kizárt a részvétel egy újabb hasonlóan kudarcra ítélt misszióban.
Továbbá Maliban a felkelők lőttek már le Francia Gazellát.
Nem hiszem hogy pont a mi H145 kell kellene gyarapítani a győzelmi listájukat.
Szerintem az Afgán kudarc után egy jó darabig kizárt a részvétel egy újabb hasonlóan kudarcra ítélt misszióban.
Továbbá Maliban a felkelők lőttek már le Francia Gazellát.
Nem hiszem hogy pont a mi H145 kell kellene gyarapítani a győzelmi listájukat.
A felfüggesztőkre - az FN-nek van 50-es géppuska konténere 3db 70mm-es rakétával kombinálva.Hova szeretnél 50-es géppuskát?
Nem, nem arra, hanem erre:Szerintem a 7.62-re gondolt...