[HUN] Airbus Helicopters H145M HForce

• Ha nem vagy kibékülve az alapértelmezettnek beállított sötét sablonnal, akkor a korábbi ígéretnek megfelelően bármikor átválthatsz a korábbi világos színekkel dolgozó kinézetre.

Ehhez görgess a lap aljára és a baloldalon keresd a HTKA Dark feliratú gombot. Kattints rá, majd a megnyíló ablakban válaszd a HTKA Light lehetőséget. Választásod a böngésződ elmenti cookie-ba, így amikor legközelebb érkezel ezt a műveletsort nem kell megismételned.
  • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.

Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.

Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.

• Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.

--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---

A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!

Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz

Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.

Az új szabályzat teljes szövege itt olvasható el.

Terminator

Well-Known Member
Szerkesztőségi tag
2010. április 19.
43 696
84 203
113
Harci vasak face
eb6840bccc3e1a201c8b44a8d43462ed.jpg
2022.08.17. Szolnok (Augusztus 20-ra gyakorlás közben)

ravenlord

Well-Known Member
2016. december 31.
5 211
15 647
113
Nem, lelkes hisztérika vagy éppen aki egy 3 éves ki tudja igaz-e cikk alapján fesztiválozik...
A minimum az, hogy szépen megköszönitek azt, hogy én és még jó néhányan a szabadidőnkből áldozunk azért, hogy informáljuk a közvéleményt és titeket is egyben, mivel úgy tűnik, hogy hiába ültek közel a tűzhöz, mégis alulinformáltak vagytok.

Tudván azt, hogy csak a módszerváltás után hány és hány lehetőséget csesztetek el a haderőfejlesztést illetően (mind a mai napig!), a szerénység és az alázat kellene, hogy legyen a vezérlő viselkedésmotívumotok.
De amúgy előbb építsenek hangárt aztán upgradeljenek mert addig értelme sincs az egésznek...
Mert ezt is én csesztem el, igaz?

pöcshuszár

Well-Known Member
2019. március 21.
23 889
47 359
113
A minimum az, hogy szépen megköszönitek azt, hogy én és még jó néhányan a szabadidőnkből áldozunk azért, hogy informáljuk a közvéleményt és titeket is egyben, mivel úgy tűnik, hogy hiába ültek közel a tűzhöz, mégis alulinformáltak vagytok.

Tudván azt, hogy csak a módszerváltás után hány és hány lehetőséget csesztetek el a haderőfejlesztést illetően (mind a mai napig!), a szerénység és az alázat kellene, hogy legyen a vezérlő viselkedésmotívumotok.

Píííff!
Ezt jól odatetted!

• Tetszik
  • Hűha
Reactions: Venom85 and borisz

borisz

Well-Known Member
2012. május 25.
8 952
12 796
113

Nem is tudom, mi lenne az olyan remek ötletek nélkül, mint Vikingeket, Kfirt, meg a faszom tudja mit még összehalászni a roncstelepekről.

fitom

Well-Known Member
2020. szeptember 30.
2 984
5 313
113

Igen igen ez felháborìtó...!

krisss

Well-Known Member
2014. február 21.
30 853
134 324
113
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Még az is lehet, hogy az okostojással is lőttek....
Gépágyú poddal lőttek már korábban is, szóval ha nem rakétáztak akkor nincs itt semmi látnivaló.

Ocses

Well-Known Member
2018. szeptember 29.
6 694
15 245
113
Gépágyú poddal lőttek már korábban is, szóval ha nem rakétáztak akkor nincs itt semmi látnivaló.
Nemááá.
Pár napja vettem új skulót a lègpuskához.
Belőttem vele.
Eskü megdobogtatta a szívem. :D

Nekünk civileknek kevès is elèg.

Majd elolvassuk a honvédelem.hu-n. :D(mármint terminátor, ès berakja a fórumba)
Pár nap múlva.

SilvioD

Well-Known Member
2018. december 23.
27 995
99 352
113
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

• Tetszik
Reactions: Luthero