A cikk szerint 8mennyi ejtőernyős fér be egy a gyártó által 2+10 fősnek mondott helikopterbe?
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
A cikk szerint 8mennyi ejtőernyős fér be egy a gyártó által 2+10 fősnek mondott helikopterbe?
Ne keverjük, ahová befér a 10 ember, oda jó ha befér 8 ejés + a nyolc ernyő a hátukon. Hiába kisebb súly, térfogatra a 8 ernyő (az ugye 8 hátizsák) kitesz +2 embert.A cikk szerint 8
A cikk szerint 8
8 pici zöld emberke ugrik H145M-ből:
Ahogyan korábban linkeltem mások is 8-at ugratnak a gépből,...szerintem ennek is meg van az oka hogy miért. A közeli képek alapján ilyen földön ülős módban, hogy nincsenek bent ülések meg végkép "elhentereg" 10 fő hátul...Mi lehet a játék neve, mennyi ejtőernyős fér be egy a gyártó által 2+10 fősnek mondott helikopterbe?
@Terminator azt kérdezte, hány ejtőernyős fér be. Erre ott a válasz a cikkben; 8 .Én csak erre reflektáltam.Ne keverjük, ahová befér a 10 ember, oda jó ha befér 8 ejés + a nyolc ernyő a hátukon. Hiába kisebb súly, térfogatra a 8 ernyő (az ugye 8 hátizsák) kitesz +2 embert.
A kérdés, ez a szenzortornyos változat a "harci" szett már vagy a korábbi SAR?!
Édekes, hogy egészen északra felmentek gyakorolni.
8 pici zöld emberke ugrik H145M-ből:
Fel sem figyeltem erre 'a világon elsőként' szófordulatra ...szerintem 'a világon első magyarként' megállta volna a helyét...de a cikkiró jobban izgult gépeléskor mint maga az ugró honvéd."A 3000. ugrására készülő őrnagy ugyanis a világon elsőként „indult lefelé” ebből a típusból – és természetesen rendben földet is ért, az őt követő katonatársaihoz hasonlóan."
Ezt a videót meg 2019. febr. 6-án töltötték fel...
Lehetett volna azt írni hogy Magyarországon először ugrottak a típusból, az is történelmi. Vagy hogy az őrnagy először ugrott a típusból.... de nem, már ezt sem lehet egetverő túlzások nélkül megírni, mert az már nem elég az Airbus tökéletességének hangsúlyozására... már megint ez az agyatlan sikerpropaganda. Vagy "fizetett hirdetés"? Nem a géppel van a probléma, hanem a kommunikációval. Persze ezt is ki lehet magyarázni, mert biztos van valamilyen körülmény, amitől ez "világelső".
Mobilhangár őrület Szolnokon - Úgy tűnik a kutató-mentő helikopter is átmeneti otthont kap! Csak nem arra készülnek, hogy hamarosan átveszi a H145M a kutató-mentő készültségi szolgálatot az országban?
Jön haza az újabb adag, a D-HCBP most van Budaörsnél kb
Nem akasztottak rá egy Pumát a németek?Bicskenel del-kelet fele fordult, megy Szolnokra.
Jön haza az újabb adag, a D-HCBP most van Budaörsnél kb
Akkor mi van? Nem a 3 új gépet szállították le?En csak egy gepet latok. Raadasul a D-HCBP az a decemberben atadott 4. gep ideiglenes lajstroma volt. A gyarban tavasszal feltunt ujra ez a lajstrom, de nem tudtam eldonteni hogy megkapta egy masik helikopter ujra a lajstromot, vagy a 04 tert vissza a gyarba. (mint a szerbek egyik helikoptere). A visszateresnek nem nagyon latom ertelmet, mert tobb repulokes magyar gep van kesz a gyarban, mint amennyi itthon van. Valami tortenik, de nem tudjuk hogy mi.
Igen, megjöttek:Akkor mi van? Nem a 3 új gépet szállították le?
Akkor mi van? Nem a 3 új gépet szállították le?
9?A masik lehetoseg, hogy uj gep kapta meg ugyanazt a lajstromot tavasszal es ha jol szamoltam, akkor az a 10. magyar gep lett. De ha rosszul szamoltam, akkor a 9., es akkor kijon hogy beleesik a most erkezett haromba. Ha sorban jonnek...
9?
Nem hét lett ezekkel együtt?
01,02,03,04 erkezett meg elozo ev vegen.
05, 06 allitolag kinnmarad Nemetorszagban, mert ezeken vegzik a pilotakepzest.
Most jott harom gep... vagy 07, 08, 09 jott vagy nem. Majd meglatjuk, ha lesz tobb foto.