[HUN] Airbus Helicopters H145M HForce

Jó azt a gyárat hagyjuk csak a hülye nem látja hogy a Románokra pályáznak !Biztos véletlen rakták Gyulára....!Nézz rá a térképre!
Nem ide fog adózni? Nem a mi gépeinkhez szükséges alkatrészek egy része fog ott készülni? Az összes beszerzés ilyen vonzatokkal kerül megtervezésre.

• Tetszik
Reactions: arcas
Kissebb, többféle repülőeszközökbe való alkatrészek nem? Nem fődarabok hanem egyéb alkatrészek. Egyébként jobban járnak gyulával mintha a nyugat dunántúlra rakták volna az biztos nem utolsó sorban az elérhető munkaerő miatt, aki ahogy jelen esetben mondtad a román vendégmunkás.

Hát azt meg hogy mi lesz ott gyártva azt meg különösen hagyjuk!
Nem fognak ott semmi komoly alkatrészt gyártani elhiheted!De ne legyen igazam!Csak nekem nagyon gyanus hogy Gyulára rakják a gyárat!Ha az egy komoly gyár lenne nem Gyulára raknák!

Kissebb, többféle repülőeszközökbe való alkatrészek nem? Nem fődarabok hanem egyéb alkatrészek. Egyébként jobban járnak gyulával mintha a nyugat dunántúlra rakták volna az biztos nem utolsó sorban az elérhető munkaerő miatt, aki ahogy jelen esetben mondtad a román vendégmunkás.
Én nem a Román munkásokra gondoltam hanem a Román piacra (hadsereg)! De az már off, az amcsik tarolnak!

Én nem a Román munkásokra gondoltam hanem a Román piacra (hadsereg)! De az már off, az amcsik tarolnak!
A román piacnak annyira vége van, hogy a saját román airbus gyár is bezárás szélén tántorog évek óta. Nekik van saját üzemük.

Nem fognak ott semmi komoly alkatrészt gyártani elhiheted!De ne legyen igazam!Csak nekem nagyon gyanus hogy Gyulára rakják a gyárat!Ha az egy komoly gyár lenne nem Gyulára raknák!

Nézted már az álláshirdetésekben hogy milyen ismeretekkel, tapasztalattal rendelkező embereket keresnek és milyen munkakörbe?

Jobb lett volna ha nem is épül???? Ne hülyülj!
Dehogynem nem azt mondom, csak ez nem (sajna) egy helikopter gyár lesz!Bár amennyi Airbust veszünk mostanába nyugodtan gyárthanánk is valamit!:) Itt gyártanak majd pár fajta alkatrészt azt csókolom!De mondom ne legyen igazam!

"A vegyesvállalat Airbus Helicopters Hungary Kft néven működik majd, és az európai repülőgépgyártó helikoptereinek sárkányszerkezetéhez és dinamikus rendszereihez gyárt majd precíziós alkatrészeket."