ma tesóm meglátogatta az új gépeket. készült jó pár kép.
ha, és amennyiben hozzájárul, akkor töltök fel belőle egy párat.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Nagyon várjuk, intézd!ma tesóm meglátogatta az új gépeket. készült jó pár kép.
Hát ezt nem hiszem el!STÁBUNKNAK MUTATTÁK BE A HELIKOPTEREKET
Már hangárban vannak a napokban érkezett helikopterek a szolnoki bázison. A gépek jóval körültekintőbb tárolást igényelnek mint orosz elődjeik. Míg az előbbi úgynevezett analóg helikopterek állták az időjárás viszontagságait- addig az újak már csúcstechnológiás programozható digitális...www.szolnoktv.hu
Ezt úgy hivják,hogy szervilizmus.Hát ezt nem hiszem el!
0:55-től:
"Kiválóan teljesít pl. városi harc esetén" (Bantusztánban, B+?)
" ..és nem csak a A H225-esekkel, hanem a H145-esekkel is nagy biztonsággal tud repülni bent a városokban"
Még csak ha a riporter lenne ilyen hülye, vagy a NERes pojáca nyilatkozna ilyen baromságokat, akkor azt mondanám, hogy hülye vagy kisfiam, de ez egy helikopter-pilóta, ezredes és alakulat parancsnok!!!
Ha a Ka-52-eseket, meg a MI-28-asokat szedik le tucatjával az égből, akkor majd pont ezek a szánalmas francia és német parasztvakítások fogják túlélni a IIR fejes MANPADS rakétákat!?
Vagy a tetőkre kitett ZU-23-2, vagy ZPU gépágyú-lafettákat!?
És ilyenek vezetik a hadsereget!!!
Van miért aggódnunk!
Tényleg nem tudom, hogy most sírjak vagy nevessek!
Szánalmas!!!
Hogy mi van? Ki beszelt barmifele manpadsrol?Hát ezt nem hiszem el!
0:55-től:
"Kiválóan teljesít pl. városi harc esetén" (Bantusztánban, B+?)
" ..és nem csak a A H225-esekkel, hanem a H145-esekkel is nagy biztonsággal tud repülni bent a városokban"
Még csak ha a riporter lenne ilyen hülye, vagy a NERes pojáca nyilatkozna ilyen baromságokat, akkor azt mondanám, hogy hülye vagy kisfiam, de ez egy helikopter-pilóta, ezredes és alakulat parancsnok!!!
Ha a Ka-52-eseket, meg a MI-28-asokat szedik le tucatjával az égből, akkor majd pont ezek a szánalmas francia és német parasztvakítások fogják túlélni a IIR fejes MANPADS rakétákat!?
Vagy a tetőkre kitett ZU-23-2, vagy ZPU gépágyú-lafettákat!?
És ilyenek vezetik a hadsereget!!!
Van miért aggódnunk!
Tényleg nem tudom, hogy most sírjak vagy nevessek!
Szánalmas!!!
Én beszélek...Hogy mi van? Ki beszelt barmifele manpadsrol?
Nem, de nem ilyesmirol volt szo. A helik kepessegit mutatta be, korrektul, erre te elkezdtel orbakolni teljesen mas szutrol.Mert ugye ilyen eset elő sem fordulhat?
Én mondjuk szívesen látnék a nózijukon egy gépágyút. Ha már a románokén van.Nem ertem, miert utaljak ezeket a heliket egyesek itt, komolyan.
Ezek kategoriajukban - heavy utility/transporter - az egyik legmodernebb tipusok, es ehhez kepest meg fegyverzetet is kapnak, sot, par darab konkretan SOF celra lesz felszerelve.
Nem, nem gunshipek, de nem is arra vettek oket, arra majd venni kell valamit a Hindek helyett.
Nem oda kerult a/valamelyik szenzortorony vegul?Én mondjuk szívesen látnék a nózijukon egy gépágyút. Ha már a románokén van.
Nem ertem, miert utaljak ezeket a heliket egyesek itt, komolyan.
A forgó szenzortoronnyal van párhuzamosítva gépágyú.Nem oda kerult a/valamelyik szenzortorony vegul?
Erre most két búr ide illő sztori is van.Én mondjuk szívesen látnék a nózijukon egy gépágyút. Ha már a románokén van.
H225M orra alá nem lehet gá tornyot szerelni.A forgó szenzortoronnyal van párhuzamosítva gépágyú.
Ez komoly tervezési hiányosságH225M orra alá nem lehet gá tornyot szerelni.
Ez a kép azért csalóka, ez az Oryx a Rooivalkhoz volt kísérleti platform, testbed.Erre most két búr ide illő sztori is van.
Egyik,hogy kifejlesztettek egy gá tornyot,ami a hasa közepén lévő csapoajtó helyére illeszthető.
A másik,hogy a kezdeti idők után nem vitték a lövonalba a Puma helijeiket a túzvonalba,mert nem akarták a kevés komolyabb szállitóképességű helijüket kockáztatni.
Az,egy fegyverzet fejlesztési platform.De a hasán a gá torony valóban működik.És később terveztek egy Puma Gunship gépet,ami már a SOCAThoz hasonlóan harci-szállitó gép lett volna,ha tovább jut a bemutató modellnélEz a kép azért csalóka, ez az Oryx a Rooivalkhoz volt kísérleti platform, testbed.