Valószínűleg rendberakást.. szétszed, kicserél, lefest.Arra azért kiváncsi lennék higy ilyen rövid idő alatt mennyi btr-80 ast modernizaltak és hogy modernizálása alatt mit értenek
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Valószínűleg rendberakást.. szétszed, kicserél, lefest.Arra azért kiváncsi lennék higy ilyen rövid idő alatt mennyi btr-80 ast modernizaltak és hogy modernizálása alatt mit értenek
LefestettekArra azért kiváncsi lennék higy ilyen rövid idő alatt mennyi btr-80 ast modernizaltak és hogy modernizálása alatt mit értenek
Ettől fontosabb, hogy vajon nálunk mit értenek BTR modernizáció alatt. Meg ebből mikorra lesz valami.Arra azért kiváncsi lennék higy ilyen rövid idő alatt mennyi btr-80 ast modernizaltak és hogy modernizálása alatt mit értenek
Pedig az a sündisznós változat ami felkerult a minap a hírekbe, az elég Előre mutatnak tűnik, lekoppinthatnak.Valószínűleg rendberakást.. szétszed, kicserél, lefest.
Sündisznó?Pedig az a sündisznós változat ami felkerult a minap a hírekbe, az elég Előre mutatnak tűnik, lekoppinthatnak.
Sündisznó?
Aaztakuzrva.
Ird le pár szóval mi van a képen, mert én nem látom. Na jó kicsit részletesebben mint szőke, barna, szép, kacsa szájú stb., mert igy elképzelni sem tudom...Aaztakuzrva.
A t-72-re épített guruló pajta btr kivitelben amire méteres betonvasakból tüskéket hegesztettek egymástól 15 centi sűrűségben.Ird le pár szóval mi van a képen, mert én nem látom. Na jó kicsit részletesebben mint szőke, barna, szép, kacsa szájú stb., mert igy elképzelni sem tudom...
Ird le pár szóval mi van a képen, mert én nem látom. Na jó kicsit részletesebben mint szőke, barna, szép, kacsa szájú stb., mert igy elképzelni sem tudom...
Ebből, amúgy hogy száll ki a deszant? És mit lát az irányzó? Ez a mobil pajta teljesen vakon megy előre, oldalra semmit nem lát a személyzet.
Russian BTR's transformation into 'storm porcupine' against drones
"Turtle" or "barn" tanks have become the norm for Russians, but the crew of this BTR-wheeled transporter decided to cre…essanews.com
Szerintem megkapja a gidrán motorját ha belefér meg kap egy török RCWS-t meg esetleg lefestikEttől fontosabb, hogy vajon nálunk mit értenek BTR modernizáció alatt. Meg ebből mikorra lesz valami.
Semmit...Ebből, amúgy hogy száll ki a deszant? És mit lát az irányzó? Ez a mobil pajta teljesen vakon megy előre, oldalra semmit nem lát a személyzet.
Passz, lehet hogy látnak valamit, lehet hogy kamerák vannak rajt, de az is lehet hogy rádión irányítják.Ebből, amúgy hogy száll ki a deszant? És mit lát az irányzó? Ez a mobil pajta teljesen vakon megy előre, oldalra semmit nem lát a személyzet.
Esélyesen olcsó kamerákkal van szerelvePassz, lehet hogy látnak valamit, lehet hogy kamerák vannak rajt, de az is lehet hogy rádión irányítják.
Okkal készült ilyenre, remélem meglatjuk mire jut.
Szíriában voltak ilyen különleges járművek annak idején...
De mire való? Mert kilő nem tud csak úgy, ha szétlövi azt amit az elejére raktak, a deszant meg nagyon maximum a tető búvókon tud közlekedni.Esélyesen olcsó kamerákkal van szerelve
Olcsó gép olcsó kamera, nem egy évekig használt eszköz lesz szerintem.Esélyesen olcsó kamerákkal van szerelve
Igen ezt írták is, viszont jóval hosszabbak a tuskek amik távolabb működteti el azt ami jön, esélyesen dron. Sima egyszerű olcso harcteri sufnituning amit rahuztak. Egy szakosodott üzemben lehetne esetleg precízebb, de szerintem igyis jó elgondolás. De majd kiderül ha rakuldenek ezt azt.De mire való? Mert kilő nem tud csak úgy, ha szétlövi azt amit az elejére raktak, a deszant meg nagyon maximum a tető búvókon tud közlekedni.
A tüskék pedig ennek a locost változata:
Es a páncél védelem a szar deszant lehetőség????Szerintem megkapja a gidrán motorját ha belefér meg kap egy török RCWS-t meg esetleg lefestik