Fordítva barátom fordítvaBeolvasztjuk és T-72-t öntünk belőlük.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Fordítva barátom fordítvaBeolvasztjuk és T-72-t öntünk belőlük.
Mondtam már, mindig számíthatsz rám. Már az első nyilatkozatok idején azt mondták,hogy maradni fognak.
Rendíthetetlen katonánk vagy!Mondtam már, mindig számíthatsz rám. Már az első nyilatkozatok idején azt mondták,hogy maradni fognak.
Igen, de ezt már kb. 5 különböző alkalommal letisztáztuk.A lízing után megtartjuk az A4-eket?
A 15 T-72-höz pont elegendő mennyiség.Az azért jó, mert összesen kettő darab VT-72-nk van, ha van még.
Értem, tehát ma ez a standard eljárás ? Századonként 2 műszaki mentő is megy ?
Ezt a cikket találtam:Régi ,szovjet, ( Néphadsereges ) szerveződés úgy volt, zászlóaljanként egy műszaki mentő. Lövészeknél legalábbis, a 80-as években, Szombathelyen. Ha jól emlékszem persze, mintha csak egy BMP műszaki mentőnk let volna a zlj-ban. Tévedhetek, nagyon rég volt, de mintha így lett volna. Javítsatok bátran, ha másképp lehetett. Tehát em csodálkozom, ha a jelenlegi T-72 harckocsi zlj-hoz mindössze 2 VT-72 műszaki mentő van. illetve ott van még a T-55 műszaki mentő verzió, mintha az is lett volna Tatán még hadrendben. Vagy nem ?
A lízing után megtartjuk az A4-eket?
Most én voltam a SOROSEzt kb. kéthetente megkérdezi valaki...
Köszönjük Aladeen Admirális Generális, Legfőbb vezér!Írtam egy elég részletes wiki-szócikket a WiSENT 2 műszaki harckocsiról:
WiSENT 2 – Wikipédia
hu.wikipedia.org
Ha van észrevétel, akkor jelezzétek!
Azt mondták hogy a "műszaki járművek" majd 2024-ben érkeznek.
Szerintem ezek a Lynx-el jönnek majdHTF facebook oldalának történetében megjelent képek.
Ez új gép?
Akkor bizony mostanában jövögetnek.Szerintem ezek a Lynx-el jönnek majd
Melegszik a pite!!!Megérkezett!
Mi az első magyar Büffellel emeljük a mai hangulatot!
A mai nappal megkezdődött az első magyar BPz3/ARV3 Büffel műszaki mentőjármű átadás-átvétele. Az ARV3HU verziójú eszköz megérkezésével együtt elindul a magyar személyzet képzése is a típusra.
Mi az első magyar Büffellel emeljük a mai hangulatot! A mai nappal megkezdődött az első magyar BPz3/ARV3 Büffel műszaki mentőjármű átadás-átvétele. Az... | By High-tech Force | Facebook
Mi az első magyar Büffellel emeljük a mai hangulatot! A mai nappal megkezdődött az első magyar BPz3/ARV3 Büffel műszaki mentőjármű átadás-átvétele. Az...fb.watch
@krisss erről a Büffelről volt szó? Ennek tényleg jó a festése!