Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Pont ezt beszéltük át ma.@krisss mièrt papírdobozban vannak a brenek ahhoz kèpest, hogy az elejèn műanyagban kapta a sereg?
Sima spórolás?
![]()
Újabb modern haditechnikai eszközök érkeztek a Magyar Honvédséghez
Újabb Leopard 2A7HU harckocsikkal, Lynx gyalogsági harcjárművel és több ezer modern kézifegyverrel bővült a Magyar Honvédség eszközparkja – jelentette be a honvédelmi miniszter, március 28-án.honvedelem.hu
Na.Hát nem itt.
Elárulok egy műhelytitkot. Két kimenetele van általában ezeknek a beszélgetéseknek, vagy egyetértünk vagy krisssz téved.Na.
Csodálod, hogy annyian szeretnek.
Mire jutottak. Nem itt.
Bazdmeg!Elárulok egy műhelytitkot. Két kimenetele van általában ezeknek a beszélgetéseknek, vagy egyetértünk vagy krisssz téved.![]()
Semmi olyat nem írtam amit érteni kéne.Bazdmeg!
Pèntek van így iszom.
Mellettem a 6 èves csicsereg.
Szól a Csukás meserádió.
Ragasztom a törött játèkot.
Szerinted èrtem amit irogatsz ?
Pofás.Semmi olyat nem írtam amit érteni kéne.
Amúgy felesleges a külön láda.
De miért made in Cz? Nem itt gyártják? Vagy az már lejárt?
Anno szaz zsir uj m4 is amit vamoltam meg ennel semmilyenebb dobozban jott@krisss mièrt papírdobozban vannak a brenek ahhoz kèpest, hogy az elejèn műanyagban kapta a sereg?
Sima spórolás?
Akkor felesleges, ha nem akarod tartósan tárolni, hanem rögtön megy az alakulatokhoz. Szerintem egy ilyen papírdobozos csomagolás nem alkamas arra, hogy 10-20 évig tárold benne a fegyvert.Amúgy felesleges a külön láda.
Akkor felesleges, ha nem akarod tartósan tárolni, hanem rögtön megy az alakulatokhoz. Szerintem egy ilyen papírdobozos csomagolás nem alkamas arra, hogy 10-20 évig tárold benne a fegyvert.
Igen de hamar elkezdték egy rendszert(műanyag) ez visszalèpèsnek tűnikAnno szaz zsir uj m4 is amit vamoltam meg ennel semmilyenebb dobozban jott![]()
Külszolgálatba szállításkor, tárolásnál tök jó lenne.Semmi olyat nem írtam amit érteni kéne.
Amúgy felesleges a külön láda.
Már miért ne lehetne? Láttam én már tartós tarolásra konzervált fegyvert papírdobozban? Többek közt a kolléga által fent említett M4-esek is papírdobozban érkeztek (és alltak előtte valami raktárban) lekonzerválva.Akkor felesleges, ha nem akarod tartósan tárolni, hanem rögtön megy az alakulatokhoz. Szerintem egy ilyen papírdobozos csomagolás nem alkamas arra, hogy 10-20 évig tárold benne a fegyvert.
Külszolgálatba szállításkor, tárolásnál tök jó lenne.
Vagy bármely áttelepülèskor, hosszabbtávú raktározásnál.
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..