T
Törölt tag 1586
Guest
Igen, úgy menne...Mindenesetre elvileg szerintem lehetséges a 7X alapú radargép-csak rávenni a szaudiakat,hogy fizessék a dolgot,azt megoldani valahogy.......
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Igen, úgy menne...Mindenesetre elvileg szerintem lehetséges a 7X alapú radargép-csak rávenni a szaudiakat,hogy fizessék a dolgot,azt megoldani valahogy.......
Különben mennyi most a többi AEW gép?Igen, úgy menne...
A 606-os Falcon sem repült már vagy két hete...
...és mi a végkövetkeztetés?Egy egészen jó írás mit is jelent privat jet-et ūzemeltetni és az mennyibe is kerül vs. gép bérlés...
https://www.thedrive.com/the-war-zo...-really-costs-to-own-or-charter-a-private-jet
...és mi a végkövetkeztetés?
Lehet azért kellett bérelni, mert a(z egyik) Falcon Kambodzsában járt éppen hogy ottani magyarokat hazahozzon?
"Szijjártó Péter 9 új fényképet töltött fel ebbe az albumba: „Tirana, Albánia”
De milyen géppel repült?
Megint bérelni kellett?
"Szijjártó Péter 9 új fényképet töltött fel ebbe az albumba: „Tirana, Albánia”
De milyen géppel repült?
Megint bérelni kellett?
Lehet azért kellett bérelni, mert a(z egyik) Falcon Kambodzsában járt éppen hogy ottani magyarokat hazahozzon?
1 mp-el gyorsabb voltál
A 607-es magyar/szlovén/szlovák állampolgárokat hozott haza Kambodzsából.
Forrás: HM facebook
Ez az ut teljesen renben van. Arra hasznaljak a gept, amit igertek. (Nehany hozzaszolassal korabban irtam is hogy a tavolkeletre ment a gep. ) Arra azert kivancsi lennek hogy kell-e fizetni az utasoknak, mint a Wizzair amerikai utjaiert.
Illetve ez a pénzért hazamenekítés sem ördögtől való. 800 euro volt az USA hazaút állami támogatással. Anélkül mások akár 3.000 euroért jöttek.Már megint olyan rosszindulatú vagyok... inkább örülnöm kellene hogy végre nem politikust szállított a gép.
Az a 3.000 Euro színtiszta hazugság volt, mert 2 nappal később volt pl. 1 LAX-LHR-BUD British Airways járat, londoni átszállással 430 USD áron...Illetve ez a pénzért hazamenekítés sem ördögtől való. 800 euro volt az USA hazaút állami támogatással. Anélkül mások akár 3.000 euroért jöttek.
Az a 3.000 Euro színtiszta hazugság volt, mert 2 nappal később volt pl. 1 LAX-LHR-BUD British Airways járat, londoni átszállással 430 USD áron...
Hát az index írta. Lehet igazad van, elég sok fake newst olvastam ott.Az a 3.000 Euro színtiszta hazugság volt, mert 2 nappal később volt pl. 1 LAX-LHR-BUD British Airways járat, londoni átszállással 430 USD áron...
Én nem mentettem el, de többen is linkelték, mert sok hely volt rajta - akkor már jóval kevesebben utaztak...!...amin volt (ennyi/mennyi) szabad hely?
(Semmi "kotodzés", csak egy teli járat nem segít!)
Azt nem tudom, hogy az index vagy más sajtótermék milyen viszonylatot talált ki, de a linkelők a legtávolabbi /így feltehetően a legdrágább/ kiindulópontra kerestek rá.Hát az index írta. Lehet igazad van, elég sok fake newst olvastam ott.