[HUN] Dassault Falcon 7X

Igen, úgy menne...;)
Különben mennyi most a többi AEW gép?
Érdekes,hogy a szingapúriak a majd dupla árú óhitüt választották a protestáns tengesrész amerikai helyett.(valamiért én úgy emlékeztem,hogy az E2D-t vettek,de mégiscsak az Eitant)
REH gépek attol még kellenek.Azokkal is röpködhetnek a pilóták.Ha meg tényleg beszállnánk velük valami közös NATO programba,főleg.És talán tényleg ki tudnánk kaparni úgy hozzá némi költséghozzájárulást.

1247595.jpg

1250400.jpg

1285147.jpg

(2020.03.04. Prága )

Úgy tűnik, visszajöttek az oktató pilóták húsvéti szabadságukról, egyből elkezdtek repülni a Falconok mindenfelé (Amerika, Távol-Kelet)...

...és mi a végkövetkeztetés?
  1. Ha milliárdos vagy és nem érdekelnek a költségek akkor ne is olvass tovább - egyértelműen a saját tulajdonú privát gép a neked megfelelő megoldás
  2. Ha érdekelnek a költségek akkor az alábbiakat kell mérlegelni pro és kontra
..………………...……...…...……..Magán tulajdonú gép......……………...…...……......……..…..……..Bérlés
Karbantartási klts.ek: A tulajdonos illetve a vele szerződött szervezet gondja...…...A bérbeadó cég gondja, a klts. benne van a bérleti díjban
Rendelkezésre állás: A karbantartások alatt a gép nem repül...……...………..…........A karbantartás idejére másik gépet biztosít
Személyzet: Jellemzően a tulajdonosnak kell keresni és szerződtetni...…….….....A bérbeadó szerződteti őket
Kihasználtság: A gép adott, nem lehet variálni......………………….……….........Lehetőség van az útvonal hosszának és utasszámnak megfelelő gép bérletére
Repült óra klts.: Magas és mind a tulajt terheli...…...............……….……….....Magas, a fix klts.et lehetőség van megosztani másokkal

94128206_158202109005681_6746081711370534912_o.jpg

"Szijjártó Péter 9 új fényképet töltött fel ebbe az albumba: „Tirana, Albánia”

De milyen géppel repült?

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Megint bérelni kellett?
Lehet azért kellett bérelni, mert a(z egyik) Falcon Kambodzsában járt éppen hogy ottani magyarokat hazahozzon?
94138168_158304368995455_4638028723596034048_o.jpg

• Tetszik
Reactions: kiskrumpli
Lehet azért kellett bérelni, mert a(z egyik) Falcon Kambodzsában járt éppen hogy ottani magyarokat hazahozzon?
1 mp-el gyorsabb voltál :):)

Nem azert. Azert mert a Honvedseg negy gepbol ketto valamiert nem repul, amikor szukseg lenne ra. De biztos valamilyen karbantartas van epp vagy nincs pilota.

A 607-es magyar/szlovén/szlovák állampolgárokat hozott haza Kambodzsából.
Forrás: HM facebook

Ez az ut teljesen renben van. Arra hasznaljak a gept, amit igertek. (Nehany hozzaszolassal korabban irtam is hogy a tavolkeletre ment a gep. ;)) Arra azert kivancsi lennek hogy kell-e fizetni az utasoknak, mint a Wizzair amerikai utjaiert.

Ez az ut teljesen renben van. Arra hasznaljak a gept, amit igertek. (Nehany hozzaszolassal korabban irtam is hogy a tavolkeletre ment a gep. ;)) Arra azert kivancsi lennek hogy kell-e fizetni az utasoknak, mint a Wizzair amerikai utjaiert.

Már megint olyan rosszindulatú vagyok... inkább örülnöm kellene hogy végre nem politikust szállított a gép. :cool:

Már megint olyan rosszindulatú vagyok... inkább örülnöm kellene hogy végre nem politikust szállított a gép. :cool:
Illetve ez a pénzért hazamenekítés sem ördögtől való. 800 euro volt az USA hazaút állami támogatással. Anélkül mások akár 3.000 euroért jöttek.

Illetve ez a pénzért hazamenekítés sem ördögtől való. 800 euro volt az USA hazaút állami támogatással. Anélkül mások akár 3.000 euroért jöttek.
Az a 3.000 Euro színtiszta hazugság volt, mert 2 nappal később volt pl. 1 LAX-LHR-BUD British Airways járat, londoni átszállással 430 USD áron... :)

Az a 3.000 Euro színtiszta hazugság volt, mert 2 nappal később volt pl. 1 LAX-LHR-BUD British Airways járat, londoni átszállással 430 USD áron... :)

...amin volt (ennyi/mennyi) szabad hely?
(Semmi "kötödzés", csak egy teli járat nem segít!)

u.i: ...én is tudom a ötös-lottó nyerőszámait :eek:
.
.
.
.
.
.
.
...csak nem tudom melyik hetit :p
.
.
.
...egyszer úgyis kihúzzák (bármelyik ót számot mondom), csak nem tudom mikor :D
.
.
.

...amin volt (ennyi/mennyi) szabad hely?
(Semmi "kotodzés", csak egy teli járat nem segít!)
Én nem mentettem el, de többen is linkelték, mert sok hely volt rajta - akkor már jóval kevesebben utaztak...!
Hát az index írta. Lehet igazad van, elég sok fake newst olvastam ott.:D
Azt nem tudom, hogy az index vagy más sajtótermék milyen viszonylatot talált ki, de a linkelők a legtávolabbi /így feltehetően a legdrágább/ kiindulópontra kerestek rá.