Mi a neve annak a topiknak? Régebben láttam, persze aztán youtubon meg kellet nézek vgay 40 ilyen MRE -s videot... megnézném miről maradtam le... Amúgy biztos lehet találni olyan katonát, akinek meg bejön az íze![]()
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Mi a neve annak a topiknak? Régebben láttam, persze aztán youtubon meg kellet nézek vgay 40 ilyen MRE -s videot... megnézném miről maradtam le... Amúgy biztos lehet találni olyan katonát, akinek meg bejön az íze![]()
Azért ha valaki diagnosztizált laktóz érzékeny, akkor mindig van nála enzim tabletta. Ha meg nem akkor vessen magára! Szerintem irgalmatlan sok marhasagot cipelnek a katonák magukon. 5 db tabletta egy gyűszűnyi helyen elfér.Azért ha egy laktóz érzékeny katona kapja a tejszínest és nem tud mást kapni akkor beszopta![]()
Nekem egy étkezéshez kell 5 tabi.Azért ha valaki diagnosztizált laktóz érzékeny, akkor mindig van nála enzim tabletta. Ha meg nem akkor vessen magára! Szerintem irgalmatlan sok marhasagot cipelnek a katonák magukon. 5 db tabletta egy gyűszűnyi helyen elfér.
A Gasztroangyalban lesz bemutatva?Történt nagyon fontos fejlesztés idén, még ha nem is olyan látványos mint egy harckocsi, vagy repülő. Nem is nagyon akarom elhinni, hogy ez hosszútávon így marad.
Küldjetek el a SteveMREnek... Csináljon próbát.A Gasztroangyalban lesz bemutatva?
Vegyen magának!Küldjetek el a SteveMREnek... Csináljon próbát.
Soher.Vegyen magának!
Az hát! 4 amcsi MRE-t adtam kettőért!!!Soher.
De egyébként tényleg, ha jó, akkor valamelyik pr, sajtó, pyops akármi bagázs kuldhetne
Vegyen magának!
A magyar katonai kaját topikba amúgy betettem hónapokkal ezelőtInga produkter hittades
Most hogy így mondod, tényleg.A magyar katonai kaját topikba amúgy betettem hónapokkal ezelőt![]()
Pedig az nem olcso, meg ugy sem, ha mennyiseget veszel:Új MRE.
Vizet, ételt, cigit stb.-t hova pakolja?
Nagyon beleéli magát
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..