[HUN] Ejder Yalcin / Gidrán 4x4

  • Ha nem vagy kibékülve az alapértelmezettnek beállított sötét sablonnal, akkor a korábbi ígéretnek megfelelően bármikor átválthatsz a korábbi világos színekkel dolgozó kinézetre.

    Ehhez görgess a lap aljára és a baloldalon keresd a HTKA Dark feliratú gombot. Kattints rá, majd a megnyíló ablakban válaszd a HTKA Light lehetőséget. Választásod a böngésződ elmenti cookie-ba, így amikor legközelebb érkezel ezt a műveletsort nem kell megismételned.
  • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.

    Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.

    Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.

Galthran

Well-Known Member
2020. január 31.
1 765
6 470
113
...meg mert olyan szépek:


cool! ilyen lövésdetektor csak a felderítő járgányokon lesz vagy alapfelszerelés?
 

ms07

Well-Known Member
2012. október 19.
2 712
2 721
113
Nem hiszem hogy ilyen hamar kivinnék

80 főnek azért valami jármű már kellhet, mi mást vinnénk? Főleg, ha jön még belőle mostanában. Tesztnek is jó, PR-nak is jó lenne. Torony nélkül C-17be biztosan befér, de lehet, hogy francia A400-ba is. Majd meglátjuk