Én a rajkocsit se hallottam rajtad kívül senkitől pedig aztán nem ma kezdtemA tűzcsoportkocsi kifejezést nem használjuk. A félraj járműve is rajkocsi ezért!
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Én a rajkocsit se hallottam rajtad kívül senkitől pedig aztán nem ma kezdtemA tűzcsoportkocsi kifejezést nem használjuk. A félraj járműve is rajkocsi ezért!
Hidd el vannak tájegységek ahol jól ismerik ezt a kifejezést ilyen ember a képen látható muksó isÉn a rajkocsit se hallottam rajtad kívül senkitől pedig aztán nem ma kezdtem
Már direkt csinalja, nem is létezik ilyen már, nincsenek Botondok.Én a rajkocsit se hallottam rajtad kívül senkitől pedig aztán nem ma kezdtem
Nézz már utána kérlek, hogy mi az az SF, melyek a feladatköreik, illetve, hogy mi a különbség a SOF és az SF között.A KRD az egyetlen gépkocsizó alakulatunk jelenleg, mert nincsenek felszerelve megfelelő járművekkel, hogy szárazföldön könnyűgyalogságként funkcionáljanak. Csak egy töredékük bevethető egyáltalán emiatt.
Románia például 120 JLTV-t vett a különleges erőinek. Ők számszerűleg körülbelül kétszer annyian vannak, mint a KRD
Pont az előbb kerestem rá a rajkocsi kifejezésre az iveco végett. Botond, Botond, Botond, egy Gaz és aztán:Hidd el vannak tájegységek ahol jól ismerik ezt a kifejezést ilyen ember a képen látható muksó is
Rajzás van? Mi van veletek semmi?Pont az előbb kerestem rá a rajkocsi kifejezésre az iveco végett. Botond, Botond, Botond, egy Gaz és aztán:
Mivel te robot vagy, ilyet ajánlanék inkább.Na ez egyre érdekesebb..mindjárt bekészítem a mozizás kellékekeit....
Max rajszállító uazról hallhattál vagy luazról.A rajkocsi egy teljesen helyénvaló magyar katonai szakkifejezés. Nem mellesleg pont itt tanultam én is, Kriss vagy Dudi használta.
thanx pont jól fog jönni az aktuális szoftverfrissítés utánMivel te robot vagy, ilyet ajánlanék inkább.
Nem akarok veled vitatkozni mert valamilyen szinten igazad van. De én úgy gondolom, hogy egy kis humor sohasem árt, és az is az igazsághoz tartozik, hogy nem egy olyan topikot tudok neked mutatni ahol az értelmetlen kommentek, vagy a habzó szájú belpolitikai fröccsögés oldalakon keresztül (minden érdemi rész nélkül) gyalogbéka segge alá többEzeket a vicces képeket nem lehetne mellőzni? Az összes topikot "facebook színvonalra" visztek le vele. Ezeket írjátok inkább a Humor topikba vagy legalább tegyétek be "Spoiler"-be. Ez egy haditechnikai fórum ahol értelmes hozzászólás és párbeszéd lenne az elvárt szint. Ez itt nem a facebook, ahol minden hangulatjelekből, vicces képekből és egy mondatos viccesnek szánt hozzászólásokból áll. Sok ember azért nem jár már ide kommentelni, mert az ilyenek közöttt elveszik az érdemi rész.
Te 2018. április 4-én írtál először rajkocsiról, míg én 2020 decemberében. Tőletek tanultam.Max rajszállító uazról hallhattál vagy luazról.
De az utolsó dolog amit konkrétan rajkocsinak hívtak az a botond személyszállító verziója.
Szerintem ott negantól vettem át akkor. Neki még volt raj uaz meg hasonló.Te 2018. április 4-én írtál először rajkocsiról, míg én 2020 decemberében. Tőletek tanultam.
Hát már nincs jelen a világháború óta a magyar katonai terminológiában.A kifejezés teljesen rendben van.
Ezmiez?Belépés a Facebookra
Ha belépsz a Facebookra, elkezdhetsz tartalmakat megosztani és megkeresni a barátaidat, a családtagjaidat, az ismerőseidet.www.facebook.com