[HUN] Ejder Yalcin / Gidrán 4x4

  • Ha nem vagy kibékülve az alapértelmezettnek beállított sötét sablonnal, akkor a korábbi ígéretnek megfelelően bármikor átválthatsz a korábbi világos színekkel dolgozó kinézetre.

    Ehhez görgess a lap aljára és a baloldalon keresd a HTKA Dark feliratú gombot. Kattints rá, majd a megnyíló ablakban válaszd a HTKA Light lehetőséget. Választásod a böngésződ elmenti cookie-ba, így amikor legközelebb érkezel ezt a műveletsort nem kell megismételned.
  • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.

    Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.

    Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.

Pogány

Well-Known Member
2018. április 26.
9 732
25 399
113
Most képzeld el mi lett volna itt, ha egy román céggel kooperálunk,és a mordoriak beírták volna a marketing anyagukba, hogy a gyárat ősi dáko-román földön húzzák fel:):).
 

Bálint

Well-Known Member
2020. augusztus 31.
1 885
5 377
113
Nekem a Lynx makett tetszik. Az ATGM indító mellett ott van az RC (távirányított) torony is - ráadásul 0.50 -essel, ha jól látom ... :)

Illetve ahogy jól látom, akkor a Gidrán -okon levő Aselsan M2 -n is 0.50 (illetve 12.7 mm) van:

Ezt Gidránt Tatáról hozák el vagy ez már egy új ?