40 db Gidrán mi a jó égnek kell 24 db löveghez?
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Radarok, pk kocsik komm kocsi, felderítők, ütegbiztosító kocsik stb stb stb.40 db Gidrán mi a jó égnek kell 24 db löveghez?
Láncos technikát kísérő cuccokat nem láncos technikára kellett volna tenni?Radarok, pk kocsik komm kocsi, felderítők, ütegbiztosító kocsik stb stb stb.
Nem együtt mozog vele.Láncos technikát kísérő cuccokat nem láncos technikára kellett volna tenni?
A ráutaló infók alapján ilyen van tervezve, csak nem feltétlenül a cikkben szereplő típussal.Valami ilyesmi kéne NMS vagy Gidrán alapon
ütegbiztosító sem?Nem együtt mozog vele.
Woah woah woah. Na ez komoly. A másodikat tudtam én de nem sejtettem, de az elsőre nem gondoltam volna.igen és igen.
Ezek szerint Orbán 14-én ott lesz az egyik vízin átkelésnél.Úsztatják a Gidrán
Már nem először...Úsztatják a Gidrán
??? ezt mire alapozod?A Gidránnál azert jobb gép. Pénzük meg van rá, nem tudom mért fáj neked, hogy nem csórók.
Hát terepjáró képessége a gidránhoz képest gatya. Max belül tágasabbA Gidránnál azert jobb gép. Pénzük meg van rá, nem tudom mért fáj neked, hogy nem csórók.
bellül se tágasabb.Hát terepjáró képessége a gidránhoz képest gatya. Max belül tágasabb
Mindkettőben ültem a Dingo nem olyan pigmeus mértékű mint a gidrán.bellül se tágasabb.
csak a gidránba több ember nek van üllés ha ugyanannyi fővel számolsz mind2 gép esetébean akkor a gidrán magasan veri a dingot. az a menetirányal ellentétes üllésbe üllve meg a vele szembelevő térdeikkel egymás tökét maaszírozzák.Mindkettőben ültem a Dingo nem olyan pigmeus mértékű mint a gidrán.
A gidránban az ülések száma egy ordas nagy kamu. 2 emberrel kevesebb fér bele mint ami rá van írva.csak a gidránba több ember nek van üllés ha ugyanannyi fővel számolsz mind2 gép esetébean akkor a gidrán magasan veri a dingot. az a menetirányal ellentétes üllésbe üllve meg a vele szembelevő térdeikkel egymás tökét maaszírozzák.
Ültem mindkettőben és a terepjáró képességet leszámítva mindenben jobb a Dingo.??? ezt mire alapozod?
A terepjáró képesség csak egy faktor a sok közül.Hát terepjáró képessége a gidránhoz képest gatya. Max belül tágasabb