A mai átadás kapcsán írták 300 Gidrán lesz. Ez pont összevág a régi prezivel.Ez már szerintem kb 10x elavult annyiszor kértünk már módosítást
Csúszás, módosítás volt, de a keretszerződés darabszáma a Gidránnál nem változott.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
A mai átadás kapcsán írták 300 Gidrán lesz. Ez pont összevág a régi prezivel.Ez már szerintem kb 10x elavult annyiszor kértünk már módosítást
Mikor is érkezett az a 40 Gidrán, még 2022-ben? Ha jól emlékszem, jártak "elektronika beszerelésen" Kaposváron, Mátyásföldön, Gödöllőn, mire végre átadták őket
300 volt az eredeti Gidran-mennyiseg. Emlekszem, mert en irtam az eredeti Gidran wikit (a rendes, angol wikin). Opcionalisan volt szo 100-200 NMSrol, de szerintem arra nem szuletett irott szerzodes.Ennek legalább másfélszeresét ígértük megvenni a törököktől annó, ezért is mentek bele a helyi gyártásba - nem csoda ha átverve érzik magukat és már "nem szeretnek"...
Ebből egy se lesz NMS?
Megvolt, átkerült minden a rábához.Kb.
Pár kezet le kellene vágni.
Az hagyjan, de valamikor 2020. decembereben jelentettek be a beszerzest.Júniusban már volt egy átadás, 13 Gidránnal... most volt 10 átadása, akár még két átadást is csinálhatnak abból a 40-ből. Mert ezek valószínűleg nem a megrendelt harmadik tétel 56 darabjából az első 10, hanem a hányattatott sorsú második tétel 40 darabjából sikerült végre újabb 10 db-ot átadni a Honvédségnek. Mikor is érkezett az a 40 Gidrán, még 2022-ben? Ha jól emlékszem, jártak "elektronika beszerelésen" Kaposváron, Mátyásföldön, Gödöllőn, mire végre átadták őket.
*annyira van keretszerződés, de közel sem biztos, hogy teljes mértékben le lesz hívva...A mai átadás kapcsán írták 300 Gidrán *lesz. Ez pont összevág a régi prezivel.
Csúszás, módosítás volt, de a keretszerződés darabszáma a Gidránnál nem változott.
Már 18-ban lehetet tudni, hogy lesz ilyen a Budaörsi repnaprólAz hagyjan, de valamikor 2020. decembereben jelentettek be a beszerzest.
igazából 32 lett átadvaCsaknem 4 evvel kesobb meg mindig 60-70 darabnal jarnak... szanalmas.
Hat, akkor nem lehetne a Szijjnek olyan yachtja, amin a Kover ill a NER csucsparazitai nyaralhatnanak. Igy van nekik. Gidran meg mas cserebe nincsen.Kb.
Hat, majd meglatjuk, jelent-e barmit.Megvolt, átkerült minden a rábához.
Hát ez még így mesébe sincs 60-70Az hagyjan, de valamikor 2020. decembereben jelentettek be a beszerzest.
Csaknem 4 evvel kesobb meg mindig 60-70 darabnal jarnak... szanalmas.
Itt most felesleges az ajvék.Kb.
Ez hogy jön ki? Az első tétel 10 darabjából csak 4 van Tatán, a többit megkapta Debrecen hogy ők is kapjanak már valamit?akkor most 27 Gidrán van tatán
Itt arra akarsz utalni hogy a kaposvári képen nem volt csak 32 vagy volt valami oldal ami 32-t írt vagy min vitatkoztunk itt 2022-ben?igazából 32 lett átadva
Rahagytam, hatha meg ev vegeig befut masik 15-20 darab...Hát ez még így mesébe sincs 60-70
Itt elnéztem, azt hittem, hogy múltkor csak hét db lett átadva tatának, de te írtad, hogy 13 szóval az első 10 meg nem olyan rég 13 meg most megint 10 szóval összesen 33...Ez hogy jön ki? Az első tétel 10 darabjából csak 4 van Tatán, a többit megkapta Debrecen hogy ők is kapjanak már valamit?
Arra gondoltam, hogy csak 33 db Gidrán van Tatán szóval még elvileg 27 darabot kell átadjanak rövidesen, mert azok még a 22-ben leszállított 40-es pakkból valókItt arra akarsz utalni hogy a kaposvári képen nem volt csak 32 vagy volt valami oldal ami 32-t írt vagy min vitatkoztunk itt 2022-ben?
Ja így oké. Úgy megvagyunk.Rahagytam, hatha meg ev vegeig befut masik 15-20 darab...
MG emlegetett annó 450-et is...300 volt az eredeti Gidran-mennyiseg. Emlekszem, mert en irtam az eredeti Gidran wikit (a rendes, angol wikin). Opcionalisan volt szo 100-200 NMSrol, de szerintem arra nem szuletett irott szerzodes.
W/ NMSMG emlegetett annó 450-et is...
csak az meg lehet hogy nem is lesz...sajnálatos lenne...
Itt most felesleges az ajvék.
A radaroktól kezdve egészen a tűzvezető rendszeren és kommrendszeren, valamint a hőkamerás árbócon keresztül minden minden vatta újan lett fejlesztve hozzá valamint a BMS rendszernek is ez az igazi tesztpadja.
Igazi állatorvosi ló lett ez a 40 gép folyamatos teszteléssel.
Ehhez ennek a 40 darabnak konkrétan nincs köze. Azok kb 2 hetet ha voltak kaposváron.Nem ajvékolok. Összegeztem, amiket írtatok, hogy Szíjj rongyosra kereste magát, a törökökkel össze kellett veszni, meg átvinni a gyártást a Rábához, mert Kaposvárott képtelenek voltak megoldani.
Ez a sok cucc mind hazai, vagy itthon csak a rendszerbe integrálás zajlik? Vagy ez is RM vezetéssel zajlik?Itt most felesleges az ajvék.
A radaroktól kezdve egészen a tűzvezető rendszeren és kommrendszeren, valamint a hőkamerás árbócon keresztül minden minden vatta újan lett fejlesztve hozzá valamint a BMS rendszernek is ez az igazi tesztpadja.
Igazi állatorvosi ló lett ez a 40 gép folyamatos teszteléssel.