[HUN] Ejder Yalcin / Gidrán 4x4

461995281_927228662767634_1175443209263539687_n.jpg

Ez a sok cucc mind hazai, vagy itthon csak a rendszerbe integrálás zajlik? Vagy ez is RM vezetéssel zajlik?
Ez a BMS később rákerül a többi eszközre is, MBT, IFV stb?
Ebben nincs RM cucc - szerencsére!
A tüzérségi megfigyelő műszerek (radar és kamerák árbócon) a magyar vezetésű, de az izraeli ELBIT tulajdonában lévő Pro Patria termékei.
BMS hazai fejlesztés - asszem a HM EI fejleszti/fejlesztteti...

Ebben nincs RM cucc - szerencsére!
A tüzérségi megfigyelő műszerek (radar és kamerák árbócon) a magyar vezetésű, de az izraeli ELBIT tulajdonában lévő Pro Patria termékei.
BMS hazai fejlesztés - asszem a HM EI fejleszti/fejlesztteti...
Szerintem kb full magyar cucc az a gidrán a VEX oldalán össze lehet legózni, hogy mik kerültek bele

Szerintem kb full magyar cucc az a gidrán a VEX oldalán össze lehet legózni, hogy mik kerültek bele
Nem tudom melyik volt előbb a "tyúk vagy a tojás", de az Elbit radarjai nagyon hasonlítanak a Pro-Patria radarokra...

Vagy az Elbit forgalmazza a ProPatria radarjait, vagy a ProPatria radarja Elbit fejlesztés...

Nem tudom melyik volt előbb a "tyúk vagy a tojás", de az Elbit radarjai nagyon hasonlítanak a Pro-Patria radarokra...

Vagy az Elbit forgalmazza a ProPatria radarjait, vagy a ProPatria radarja Elbit fejlesztés...
Hát a pro patria eredetileg magyar cég csak aztán megvette az elbit

Mi ez a kék barett ? Világosítsatok fel, kik viselnek kéket a Honvédségben ? Nekem ez új, még nem láttam.

Mi ez a kék barett ? Világosítsatok fel, kik viselnek kéket a Honvédségben ? Nekem ez új, még nem láttam.

Egyetemi hallgatók a dandár híradó szakkiképzés és rendszergyakorlásán.

Dandárszintű híradó szakkiképzést és rendszergyakorlást hajtott végre az alakulat szakállománya, melynek egyik mozzanatát megtekintették a Nemzeti Közszolgálati Egyetem, Hadtudományi és Honvédtisztképző Karának Híradó, Informatikai és Elektronikai hadviselés tanszékeinek hallgatói.

A leendő tisztek látogatásuk során képet kaptak a dandár infokommunikációs képességeiről, új technikai eszközeiről, melyeket valós, gyakorló környezetben is megszemlélhettek.

• Tetszik
Reactions: honved and Venom85
  • Tetszik
Reactions: vasszekely