[HUN] Ejder Yalcin / Gidrán 4x4

"A török védelmi ipar vezetője, Mr. prof. Dr. İsmail Demir megtisztelt minket azzal, hogy meglátogatta standunkat a DIMDEX 2022 vásáron."

FOYp1dOXoAk1mG_
FOYpDBDXIAADZHt
FN5bK0cXsAUtw_M

• Tetszik
Reactions: vasszekely
A gyártó leírása szerint a sarp tower-el megegyező módon felszerelhető 7,62-es, 12,7-es géppuska, valamint 40 mm-es autómata gránátvető elsődleges fegyvernek (középen) , valamint másodlagos fegyvernek 7,62-es géppuska (menetirány szerinti jobb oldalon).

A kép becsapós, azóta kapott az is burkolatot.

• Tetszik
Reactions: Aladeen
A gyártó leírása szerint a sarp tower-el megegyező módon felszerelhető 7,62-es, 12,7-es géppuska, valamint 40 mm-es autómata gránátvető elsődleges fegyvernek (középen) , valamint másodlagos fegyvernek 7,62-es géppuska (menetirány szerinti jobb oldalon).

A kép becsapós, azóta kapott az is burkolatot.

1628262238_modul1.png

Valahogy így nézne ki ha géppuska lenne.
De ha a hozzászólásomban a harmadik képet kinagyítod, a torony menetirány szerinti jobb oldalán az vagy egy gatling rendszerű valami vagy nem tudom.
Ha minden igaz, ez a jármű is még a katari rendelésből van.

• Tetszik
Reactions: Aladeen
1628262238_modul1.png

Valahogy így nézne ki ha géppuska lenne.
De ha a hozzászólásomban a harmadik képet kinagyítod, a torony menetirány szerinti jobb oldalán az vagy egy gatling rendszerű valami vagy nem tudom.
Ha minden igaz, ez a jármű is még a katari rendelésből van.
Szerintem csak nem installálták a géppuskát, ahogy az atgm-et sem.
Esetleg a rögzítése, vagy elsütő szerkezete látszódhat.
A burkolat az egy az egyben a géppuskáé.

• Tetszik
Reactions: Terminator
Életem első kommentje ezen a fórumon és benne van hogy űber állatságot mondok úgyhogy ne öljetek meg rögtön de bárhogyan is nézem a menetirány szerint jobb oldalon egy M240-es és középen talán de csak nagyon talán meg egy MK19es alatta pedig az "irányzék".

Életem első kommentje ezen a fórumon és benne van hogy űber állatságot mondok úgyhogy ne öljetek meg rögtön de bárhogyan is nézem a menetirány szerint jobb oldalon egy M240-es és középen talán de csak nagyon talán meg egy MK19es alatta pedig az "irányzék".
Azonnal dörzsöld meg a szemed 40-es csiszolópapírral. Első hozzászólással értelmeset mondani nem ér. :D Üdv!

Üdvözlet! Első hozzászólásodra akkor én adom az első likot!:rolleyes:

• Tetszik
Reactions: Gizdán Gidrán
Melyik képre gondoltál? A Terminátor által linkelt legutóbbin inkább nsv és pkm látható.
Egyébként üdv itt!

Isten hozott. Amikor elolvasod, amit írtam, azt gondolhatod, hogy elfelejtetted a magyart, vagy hogy a szüleid mostanra már rosszul tanították neked ezt a nyelvet. Ne gondolkozz így. ;)