[HUN] Ejder Yalcin / Gidrán 4x4

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

58 másodpercnél :

INxKiWF.png

van egy felderítő is ott ahogy látom :O
Mert ki az!?

Sz-B Kristóf facebook oldalán megjelent egy videó a Gidránokról. A kaposvári üzemben készült, benne sok járművel. Változott a camo is a korábbi Gidrán színekhez képest. Aki tudja, linkelheti.

Gidrán: a huszárok lovának méltó utódja...

1:00-nál
Hungaria Kapitány már megint miről beszél? Hónapok alatt lesznek kész? Tán szétszedik és újra összerakják napi 4 órában?
Vagy nincs munkaerő Kaposváron? Vagy oda csak csökkent képességűeket vettek fel dolgozni? Vagy ez mind egyszerre?

1:00-nál
Hungaria Kapitány már megint miről beszél? Hónapok alatt lesznek kész? Tán szétszedik és újra összerakják napi 4 órában?
Vagy nincs munkaerő Kaposváron? Vagy oda csak csökkent képességűeket vettek fel dolgozni? Vagy ez mind egyszerre?

Mint jól informált kollégánk (@krisss ) elmondta korábban: a ProPatria illetve más műszerszállítók el vannak maradva, nincs mit beépíteni, akkor tök mindegy van-e munkaerő Kaposváron...

Akkor az első etapos 40-en meg is van , bar eddig 10+40-en volt nem ? Mondjuk johet meg 10 valamikor ...
Ami érdekesebb nekem, hogy már RM üzemnek mondják. 50 mrd az majdnem akkora befektetés mint Zala.
A fegyvertorony külsőleg ugyanaz mint az első 10 gépen, Aselsan SARP, azt hittem lesz vmi extra ha már annyira hangsúlyozzák hogy itt szerelik fel rá

Ami érdekesebb nekem, hogy már RM üzemnek mondják. 50 mrd az majdnem akkora befektetés mint Zala.
A fegyvertorony külsőleg ugyanaz mint az első 10 gépen, Aselsan SARP, azt hittem lesz vmi extra ha már annyira hangsúlyozzák hogy itt szerelik
Faszsàgok faszság hátát.
Semmi köze az egesznek az rm hez meg a gépek számát se találja el egyik se. Ultragáz