fel kell töltened a youtubera vagy valamelyik másik olyan oldalra és onnan belinkeledNem tudom hogy kell ide felrakni!
Felraktam a youtube-ra csak rossz a felbontás,nem értem miért!fel kell töltened a youtubera vagy valamelyik másik olyan oldalra és onnan belinkeled
ha rákattintasz a média ikonra itt a post editorba, akkor kiadja az összes elfogadott oldalt
De már alakul!Felraktam a youtube-ra csak rossz a felbontás,nem értem miért!
Rövid de velős videó!
Már Full HD-ban is megtekinthető!Belinkelnéd?! Megnézném újra...Rövid de velős videó!Már Full HD-ban is megtekinthető!
Mekkora a türelmed?Belinkelnéd?! Megnézném újra...
)Azért majd kíváncsi leszek, hogy ilyen időben hogyan is viselkedik a 14 tonnájával a bükkben hegynek fel egy dűlőúton, vagy épp valahol az alföldön egy szántóföld melletti ahol a traktorok járnak. Pláne ha több is megy egymás után.UN Peacekeeping mission in Mali...
![]()
Azért majd kíváncsi leszek, hogy ilyen időben hogyan is viselkedik a 14 tonnájával a bükkben hegynek fel egy dűlőúton, vagy épp valahol az alföldön egy szántóföld melletti ahol a traktorok járnak. Pláne ha több is megy egymás után.
Nyilván nem nehéz terepen van az általános felhasználásuk; lehet, hogy más profilú abroncs javíthat ezeken.Azért majd kíváncsi leszek, hogy ilyen időben hogyan is viselkedik a 14 tonnájával a bükkben hegynek fel egy dűlőúton, vagy épp valahol az alföldön egy szántóföld melletti ahol a traktorok járnak. Pláne ha több is megy egymás után.
Persze, a más típusú abroncs mindig segít!Nyilván nem nehéz terepen van az általános felhasználásuk; lehet, hogy más profilú abroncs javíthat ezeken.

A próféta szóljon belőled!Nyilván nem nehéz terepen van az általános felhasználásuk; lehet, hogy más profilú abroncs javíthat ezeken.
Persze, a más típusú abroncs mindig segít!![]()
MaxxPro: Mivel olyan könnten felborul a magas súlypont miatt, a terepjárósága nem lehet túl jó azèrt. Az útról csak derékszögben tud lejönni, ha egy közepes árok van az út mellett, mint pl. itthon. Látszik, hogy mindent alárendeltek a legénység biztonságának, szerintem.
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..