[HUN] Ejder Yalcin / Gidrán 4x4

Még mindig állítja, hogy önálló dandárrá fejlesztik Hódmezővásárhelyet. Azt gondoltam, hogy a Honvédség szólhatott rájuk, azért volt a cikk felfüggesztve.

A honvédség rászólt?
Dehogy szól!
Ez egy felépített hecckampány, egy lejárató cikk a sok közül, hogy miért költ ilyenekre az Orbánbasi.
Az előző cikk egy árnyalattal lightosabb volt, ez bicskanyitogatóbb. Valszeg ezért rakták ki, vagy fel megint a Komondoros videót is, mert kaptak egy fülest hogy újra jön v.mi haditechnika, és a libernyák akkor erre szépen felépítik az újabb visításukat.
Ennyi.
Szakmaiság nulla, emocionális hozzáállás száz százalék. Ami technikai részt említ azt is csak azért teszi, hogy kérdőjelezhessen.

Még mindig állítja, hogy önálló dandárrá fejlesztik Hódmezővásárhelyet. Azt gondoltam, hogy a Honvédség szólhatott rájuk, azért volt a cikk felfüggesztve.
Sztem egy az egyben ugyanaz a cikk, csak más szerzővel. Jobb nem lett. Nem goindolom, hogy a Honvédség szólt, sztem házon belüli keverés volt a totalcarnal.

A honvédség rászólt?
Dehogy szól!
Ez egy felépített hecckampány, egy lejárató cikk a sok közül, hogy miért költ ilyenekre az Orbánbasi.
Az előző cikk egy árnyalattal lightosabb volt, ez bicskanyitogatóbb. Valszeg ezért rakták ki, vagy fel megint a Komondoros videót is, mert kaptak egy fülest hogy újra jön v.mi haditechnika, és a libernyák akkor erre szépen felépítik az újabb visításukat.
Ennyi.
Szakmaiság nulla, emocionális hozzáállás száz százalék. Ami technikai részt említ azt is csak azért teszi, hogy kérdőjelezhessen.
Olyan is volt, hogy a Defence 24.pl-re szóltak rá, hogy szedjen le egy cikket.

• Tetszik
Reactions: Törölt tag
Az ugye meg van mindenkinekhogy TotalCar az Indexhez tartozik ami pont lakálymédia lett?

• Tetszik
Reactions: bel
Az ugye meg van mindenkinekhogy TotalCar az Indexhez tartozik ami pont lakálymédia lett?
Megmaradt látszatellenzéknek, úgy hogy figyelemelterelőben tolják a kormányellenes propagandát, vagyis a komolyabb dolgok helyett olyan faszszágokat hoznak le ami senkit sem érdekel de el lehet mondani hogy lázadnak a "rencer" ellen.

• Tetszik
Reactions: Masztiff and bel
A rendes linket fordítózás nélkül be tudod rakni, mert valamiért meghülyíti a böngészőmet.
Várjál! Én voltam a hülye. :oops::rolleyes:
Betettem a .com-os (angol verziót) angolra fordítózva.
Na itt az eredeti cikk.
Ha jól emlékszem a .pl-es cikk sokkal bővebb volt. De ugye olyan nincs, hogy valami a .com-on fent van, a .pl-en meg nincs! :rolleyes::p:D
Itt betettem Maróth tárgyalásairól egy szösszenetet.
Ez meg a PGZ saját híre a kapcsolatfelvételről. Ebben a disclaimer a külön érdekes...
Érdekes, hogy ott is meg van már említve a PGZ-9R, azaz az ORLIK

Várjál! Én voltam a hülye. :oops::rolleyes:
Betettem a .com-os (angol verziót) angolra fordítózva.
Na itt az eredeti cikk.
Ha jól emlékszem a .pl-es cikk sokkal bővebb volt. De ugye olyan nincs, hogy valami a .com-on fent van, a .pl-en meg nincs! :rolleyes::p:D
Itt betettem Maróth tárgyalásairól egy szösszenetet.
Ez meg a PGZ saját híre a kapcsolatfelvételről. Ebben a disclaimer a külön érdekes...
Érdekes, hogy ott is meg van már említve a PGZ-9R, azaz az ORLIK
Nem ez az, az honvédséges delegációról szólt.

• Tetszik
Reactions: Törölt tag