Az a baj folytatod a multkori ámokfutást.
Azért fa tussal lett tervezve, mert akkor kb mindent azzal terveztek.
Nem azért, hogy ezzel ajtókat fejeket törj be.
Ha közelharc akkor arra van a bajonett. Persze végszükségben legyen, de megnézem, hogyan törsz be vele egy kicsit is masszívabb ajtót.
Szerinted tényleg azért tervezték a tűzváltót, hogy felül a sorozat alul az egyes, mert Kalasnyikov elvtárs a harctéri stresszel számolt?
Spec én valahol azt olvastam, azért volt így, mert a nagy összecsapásban(3.vv) fontosabbnak tartották a sorozatlövést mint az egyest.
De valószínűbnek tartom így jött ki a lépés.
Minimális gyakorlással ha nincs kikopva a tűzváltód, nem nagyon baszhatod el. Ha igen gyakorolni kell.
Plázacica mire is példa?
Amúgy meg miért is biztonságos ha a felhasználó akar valamit csinálni,de a fegyver stresszhelyzetben nem azt teszi?
Ha valaki fasz tök mindegy. Nekem sorostársam sorozatta lőtte szét kecskeméten őrtorony tetejét. Annyira nem volt biztonságos.
Amúgy is ez a kifejezés, hogy biztonságos gépkarabély elég vicces.
Válaszul. Olyan, hogy sorozatot akartam lőni és egyes lett belőle emlékeim szerint nekem nem nagyon fordult elő.
Fordítva sem. És nem azért mert eyg kibaszott Rambó vagyok. (spec ő mindíg sorozatot lő
)
De nem nagyon rémlik kistársaimnál sem, hogy ez valami nagy probléma lett volna.
Stresszhelyzetben nekem egyszer fordult elő, hogy a tűzváltót 1-es lövésre akartam állítani, de mivel ki volt kopva, lenyomtam úgy, hogy párhuzamosan állt a markolattal.
Hameg szituáció van, és te rövid sorozatokkal akarod leküzdeni az ellent, de a te elmondásod alapján egyessre állítod a tűzváltót stresszhelyzetben, lehet emiatt döglesz meg.
Lehet ez csak a hk-soknál,2glz-nél és a tartalékosoknál fordul elő ennyire sűrűn.