Azzal számolnak, hogy fel lesz töltve.Szóval megalakítanak 5 lövészzászlóaljat (ha dandáronként 3-al számolunk) ami alaphangon 2500 ember, úgy, hogy a jelenlegi 4 sincs feltöltve?
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Azzal számolnak, hogy fel lesz töltve.Szóval megalakítanak 5 lövészzászlóaljat (ha dandáronként 3-al számolunk) ami alaphangon 2500 ember, úgy, hogy a jelenlegi 4 sincs feltöltve?
Mint kiderült határvadásznak sem mentek.Ha határvadásznak mennek ide is jönni fognak!
Persze, KF51...!Elég lesz 218 Lynx két komplett Gépesített lövészdandárra?
Vélhetően a hódmezővásárhelyi dandárnak is kellenek majd harckocsik...
Meglepő ha annyian nem is de azért mennek!Mint kiderült határvadásznak sem mentek.
Ja és ennek mi értelme???? Nincs tán elég hely A meglévő laktanyákban?Ja kiegeszítem hogy új helyőrségekben lesznek az új zászlóaljak.
Nincs ember aki a meglévő laktanyákba menne. Ennyiért a kutya se megy pár száz km-et. Tényleg azt gondolod, hogy Tata feltölthető az Észak-Dunántúli lakosokból?Ja és ennek mi értelme???? Nincs tán elég hely A meglévő laktanyákban?
Jó én ezt értem! Anno nem kérdezték hanem annyit mondtak, hogy Szabó tizedes ön holnaptól a Dunántúlon teljesít szolgálatot! Pont!Nincs ember aki a meglévő laktanyákba menne. Ennyiért a kutya se megy pár száz km-et. Tényleg azt gondolod, hogy Tata feltölthető az Észak-Dunántúli lakosokból?
Na így nem lehet munkaerőt megtartani.Jó én ezt értem! Anno nem kérdezték hanem annyit mondtak, hogy Szabó tizedes ön holnaptól a Dunántúlon teljesít szolgálatot! Pont!
Meglepő ha annyian nem is de azért mennek!
Katonára fordítva 1 zászlóaljnyi ember jelentkezett (nem megfelelt csak jelentkezett).Nézz át a rendőrségi topikba, ott írta, linkelte valaki, hogy kb 650 jelentkezés ment be eddig, ez eddig nem egy nagy sikertörténet
Nézd ha 20 éves lennék meg nem lenne 3 gyermekem és azt mondanák kapok egy tisztességes fizetést, lakhatási támogatást stb, stb akkor mennék!Na így nem lehet munkaerőt megtartani.
Te, de te vagy a 10-ből a 3-4 nem pedig a 6-7.Nézd ha 20 éves lennék meg nem lenne 3 gyermekem és azt mondanák kapok egy tisztességes fizetést, lakhatási támogatást stb, stb akkor mennék!
Btr után melyik lesz láncos és melyik 8x8 alapú a 62-es és az 5-ös közül? Kapnak tüzérosztályt, páncéltörőket? Hány lövészzászlóaljat terveznek létrehozni?Na
62-es lövészdandár
25-ös lövészdandár
5-ös lövészdandár
És a krdd
A dandárok hiányzó zászlóaljai jövőre kerülnek megalakításra. Egyelőre BTR-en mivel marad még bő tíz évig.
Ha valóban ilyen a magyar társadalom akkor tudod mit hagyjuk a picsába az egészet! Majd a NATO megvéd!Te, de te vagy a 10-ből a 3-4 nem pedig a 6-7.
Miért utána?Btr után melyik lesz láncos és melyik 8x8 alapú a 62-es és az 5-ös közül? Kapnak tüzérosztályt, páncéltörőket? Hány lövészzászlóaljat terveznek létrehozni?
Hadd segítsek!Ja és ennek mi értelme???? Nincs tán elég hely A meglévő laktanyákban?
Azt el tudja nekem valaki magyarázni, hogy a név miért nem utal arra, hogy milyen felszerelésük van/lesz?Na
62-es lövészdandár
25-ös lövészdandár
5-ös lövészdandár
És a krdd
A dandárok hiányzó zászlóaljai jövőre kerülnek megalakításra. Egyelőre BTR-en mivel marad még bő tíz évig.
Megtörtént két oldallal odébb. Krisss csak megerősítette, hogy egyelőre mi van. Ez max a BTR után változhat.Azt el tudja nekem valaki magyarázni, hogy a név miért nem utal arra, hogy milyen felszerelésük van/lesz?