nem szép, de megértük végre ezt is!Nagyon szép!!!
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
nem szép, de megértük végre ezt is!Nagyon szép!!!
nem szép, de megértük végre ezt is!
egy szóval válaszolok, az aljnövényzet majdnem egész évben eléggé sárgás, és 3 méter magas hk-t meg az aljnövényzetben rejtesz hanem erdőszélen cserjésben, ami viszont zöldebb. árnyékosabb. komprende?
Az első egy évben kinn kell hagyni a szabadban ..
Jajj, csak el ne olvassák ezt Tatán. Isten ments hogy csillagos ég alatt álljanak ezek is.
A színeket elnézve azért mindegyik ismerős valahonnan:
- A zöld egyértelműen a németek háromszínű NATO szabvány zöldje (RAL 6031)
- A homoksárga viszont a katari szállításból maradt a hordó alján....
- A szürkéskéket viszont eddig csak tengeralattjárókon láttam. Ettől lesz igazán magyar.
A negyedik olyan csukaszürkés, pont, mint az osztrákok monocolor színe..... (lehet, hogy oda nem jutott festék az eredetileg osztrák harckocsin). Vagy az osztrákok hordójának alján volt.
Önmagában egyik szín sem annyira rossz azért. Sokat kell nézni.
Egy biztos: nem számítógéppel tervezték, mert az arányosan osztja el a színeket (%-osan be lehet állítani).
Faaaa.... Mi az ordog ez, eloben meg xarabb... Mintha ossze volna graffitizve... Olyan feelingje van mintha valahol Iran es Pakisztan kornyeken levo nevenincs orszag tankja lenne...
Faaaa.... Mi az ordog ez, eloben meg xarabb... Mintha ossze volna graffitizve... Olyan feelingje van mintha valahol Iran es Pakisztan kornyeken levo nevenincs orszag tankja lenne...
Ellenero tanknak jo lesz a kovetkezo nemzetkozi gyakorlaton.Amugy tenyleg ilyen irani feeelingje van...
Csudalatosan rejt annyi szent. Plane a piros het petty... Ezt meg a kinai tengereszgyalogsag is megirogyelne...Nekem tetszik
Nem, ez turkisch...Biztos megvan erre is a válasz.
Én is jobban örültem volna, valamilyen zöldebbnek. Elég nehéz elképzelni azt a terepet, ahova ez egy kicsit is passzol. Viszont most ez viszi hírünket a nagyvilágba egy ideig. Amíg valami jobb festést ki nem találunk rá. Vagy az újabbakra az A7+-ra. Az nagyon gáz lenne ezzel a bocimintával.
Azt viszont nem értem, ha már a 90M volt a minta, akkor miért nem adták oda nekik rendesen a foltokat, meg a színeket. Honnan rakták össze a német festők ezeket a mintákat? Ez nem a német precizitás.
Ez nem 90M...Mi köze a jarművek színének a ruha színéhez?
Az első "miazatyaúrIstenez" után agyonnézegetve az újabb és újabb jó minőségű képeket azt kell mondjam, hogy nem olyan rossz ez a festésminta. Bár sosem kedveltem a tarkabarkaságot, de ennek az elsőre szokatlan összeállitásnak igenis van értelme, leginkább majd az első hazai terepen lőtt képeken fog látszani, mennyire praktikus is tud lenni ez az "álcafestés".
Egyetlen egy hibáját látom én: a lövegcső végét pont nem a legvilágosabb/legkontrasztosabb szinre kellett volna festeni,...de ez lehet csak az én szememet bántja.