[HUN] Harckocsibeszerzés

Haderőfejlesztési kérdésekkel nem lehet nyomást gyakorolni egy kormányra sem. Az mindig visz, nem hoz. Érdemes bármely haderőfejleszrési hír mentén véletlen kommenteket olvasni.
Elegge szomoru…
Azért a Leopard HU a legpáncélozotabb tank. A német verziónál is védetebb.
APS nincs rajta, de sztem ha lesz működő Trophy Leopardon, akkor lesz.
Hat nem…mar kertunk ra arat egy párszor mar paran le irtuk.
Hány lövészzászlólaljnyi IFV-n van rajtunk kívűl Európában APS?? Nulla???
Amilyen draga nem is sokon lesz.

• Tetszik
  • Dühítő
Reactions: endre and Pogány
Már nem azért, de mivel az elérhető média a 'ti' kezetekben van, kin is múlik?
Minden média elérhető mhol, ezt a legendát hagyd. Közmegegyezés volt erről, hogy nem kell hadsereg a 90es évek vége óta. A Nyugat is a leépítést kívánta tőlúnk, nem akartak több balkáni konfliktust a peremen.

Amink van (vicces, de még a Gripen is az első kormányzásból), amilyen hiányosan, az meg Orbánnak köszönhető. Ha rendezni tudják a pénzügyi sorokat, akkor lehet folytatás. A Trophy sztem ettől függetlenül is beleférne.

Más eddig csak leépített. Lehet fog ez változni, de a múlt tapasztalata ez.
Ha a Tiszára gondolsz, hogy ez változni fog, lehet. Hisz ott van Ruszin. Biztos a villafelújításon kívül neki lenne más ötllete is. De kérdés, adna-e erre pénzt a Kapitány.

Haderőfejlesztési kérdésekkel nem lehet nyomást gyakorolni egy kormányra sem. Az mindig visz, nem hoz. Érdemes bármely haderőfejleszrési hír mentén véletlen kommenteket olvasni.

Azért a Leopard HU a legpáncélozotabb tank. A német verziónál is védetebb.
APS nincs rajta, de sztem ha lesz működő Trophy Leopardon, akkor lesz.

Hány lövészzászlólaljnyi IFV-n van rajtunk kívűl Európában APS?? Nulla???
Miért patkoljanak el a katonáink egy frontvonali járműben olyan esetleges támadásban amit simán pénz ráköltésével akár meg is lehetett volna előzni?

Kiváló dolog a Hiúzban ülő katonáink számára az APS, ez tény. Nem hat át a Leopard-ra mágikusan, ez is tény.

Amennyi járművünk van, ugyanezen indokból a PZH-ra is rakhatnának, mégha hárébb is tevékenykedik. Nevetséges költség lenne a megvédendő érték tükrében.

• Tetszik
Reactions: endre
Elegge szomoru…

Hat nem…mar kertunk ra arat egy párszor mar paran le irtuk.

Amilyen draga nem is sokon lesz.
De még gyakorlatilag nincs müködő Trophy. Biztos lesz az A8-n idén, jövőre.

Az A7A1 Troohyt nem nagyon reklámozzák, milyen penge, ott volt vmi kaka...

A Strikeshieldet sztem az össze IFVre megrendeltük anno

Miért patkoljanak el a katonáink egy frontvonali járműben olyan esetleges támadásban amit simán pénz ráköltésével akár meg is lehetett volna előzni?

Kiváló dolog a Hiúzban ülő katonáink számára az APS, ez tény. Nem hat át a Leopard-ra mágikusan, ez is tény.

Amennyi járművünk van, ugyanezen indokból a PZH-ra is rakhatnának, mégha hárébb is tevékenykedik. Nevetséges költség lenne a megvédendő érték tükrében.
Az biztos hogy a Leopardra kell, ez sztem nem kérdés.
De APS kérdésben azért elég úttörők vagyunk.

• Tetszik
Reactions: Kávé
  • Tetszik
Reactions: Pogány