A szárazföldi technikával kapcsolatban nem nagy ismeretanyaggal rendelkezem.Én ahogy olvastam az egész A7 program alapja a A4MCAN volt és nem a A6.. Az RM löveg gyártja az összes löveget a német tankokba, sőt a jövendőkbe is szerintem. Hozzátéve, hogy a M1 Abhrams lövege is német volt anno, majd licencben gyártottak, meg a Chally3-nak is.. A cikkeket mindig meg lehet bírálni és ki is lehet javítani.. Legalább volt valami írás. Hozzáteszem, hogy technikai részletekkel egyetlen magyar forrás, még a HT sem büszkélkedhet, annyi a fals információ, vagy éppen a "titkosított" cucc, olyan dolgokról is amelyet pld. a németek klf. forrásmunkáknak is megfelelő típusfüztetekben kiadnak.. Nekem mindig az jut eszembe, hogy a leadott cikkek egy részénél sok minden ki volt húzva és odaírva, hogy nem pontos adat, de az titkos és nem lehet közölni.. Aztán majd 5-10 év mulva előveszi a kutató a HT-t pld. hogy ez csak a HM tudományos és technikai magazinja és ebben amit leírtak az valószínüleg a tuti.. és hát egy nagy fenét..
Ennyit a technikáról vagy a fejlődéstörténetről.. A HM és a kormány által preferált bulvárok (növekedés, portfolio, index stb. még nagyobb hülyeségek vannak.. De egyébként Én örülnél, ha lenne olyan magyar háttéranyagok és blogok amelyekre lehet támaszkodni, de 3-4 van, amelyek tényleg részletesek és jók forrásmunkának is.. Leventéé, G. Krisztiáné, vagy repülésben Sz. Tamásé.. és hol is van a többi??? Ide is annyian írnak mint.. aztán mégis hol ... Sajnos.. de ez nem az a topic..