Nem lepődtem meg (nem tudtam ezt így ).A cseheknél egy t-72 motor ára 3x-ra nőtt 2021-hez képest.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Nem lepődtem meg (nem tudtam ezt így ).A cseheknél egy t-72 motor ára 3x-ra nőtt 2021-hez képest.
Nagyon szep es jo otlet, minosegrol akarsz hallani?
"Bízzál Istenben és tartsd szárazon a puskaport !" ( Oliver Cromwell )Mert kivel is háborúznaka most, vagy az elkövetkező 5 évben a horvátok, hogy azonnal kelljen nekik?
Mi? Mit gondoltál, hogy megáll a fejlesztés 2020-ban amikor megrendeltük őket?Szóval, akkor már nekünk sem a legmodernebb Leopard 2 harckocsink lesz!
Amikor rendeltük a miénk volt a legmodernebb létező verzió.Szóval, akkor már nekünk sem a legmodernebb Leopard 2 harckocsink lesz!
k. sok ért!Itt az a kérdés, ha lesz A8, akkor a miénkre mennyiért lehet a Trophyt felvarázsolni.
Ez a mennyiség már akár két-három hétig is kitartana egy háborúban!
Alapvetően ez a fejlesztés megvalósul és a németek fizetik, abból lesz az A8-uk. Úgyhogy nekünk már csak azt kell átvenni.Akkor szerintem nem lesz abból a fejlesztésből semmi. Madárfészek tartó lesz hozzá?
Szerintem az első órában ezeket csapnák szét a pzh-kal és gripenekkel együtt, a garázsokban és a kifutókon, aztán ott vége is a dalnak.Ez a mennyiség már akár két-három hétig is kitartana egy háborúban!
Ez azért nem igaz, mert háborúk nem semmiből jönnek!Szerintem az első órában ezeket csapnák szét a pzh-kal és gripenekkel együtt, a garázsokban és a kifutókon, aztán ott vége is a dalnak.
Talán egy "mi a béke pártján állunk" nyilatkozatra, és egy "rendkívüli kormányülés"-es facebook bejeleztkezésre volna idő elötte.
A fejlesztés "mértéke" (költsége) meg hogy mennyiért adják nekünk az mióta függ össze?Értem. De gyakorlatilag ők az A8-nál az A7HU-ra teszik fel a Trophyt. Tehát sztem nagy extra fejlesztés a miénkre se kell ha ott megvalósul.
Nem a német, hanem a magyar fejlesztésre gondoltam.
...az A7V meg az A7+ sehogy sem lehet azonos mivel az A7V az A4-ből lett a java átépítve...
Pár db protó épült belőle aztán abbahagyták mert a régi toronyba nem lehet normálisan bekötni az APS-t és nem szuperàl jól. Normálisan integrálva az A8 -ban lesz direkt úgy épített toronnyal ( a miénk is úgy van építve mert az A8 az az A7hu APS-el)
A délszláv háború idején volt készenlét, ott sorakozott az mh a szerb határon.Ez azért nem igaz, mert háborúk nem semmiből jönnek!
Az orosz támadás előtti felvonulás is látható, várható volt.
Baromira nem garázsokban meg hangárokban fogják várni ezek az eszközök a csapást, hanem széttelepítve emelt készültségben.
Jelenleg tartalékosok meg letárolt készletek és eszközök ha ki kell menni.A délszláv háború idején volt készenlét, ott sorakozott az mh a szerb határon.
Most mi van az ukrán határon?
Tényleg időben reagálna a politika?
Debrecen, szolnok hmvhely?Jelenleg tartalékosok meg letárolt készletek és eszközök ha ki kell menni.
A délszláv háborúban átjártak mind a szerbek, mind a horvátok a magyar határon, plusz a szerbek lebombázták Barcsot. Mit reagált a politika?A délszláv háború idején volt készenlét, ott sorakozott az mh a szerb határon.
Most mi van az ukrán határon?
Tényleg időben reagálna a politika?