Az Iron Fist az egy jó választás lenne. Szerintem drónok ellen is hatásos lehet.

Valahova betettem már egy képet,higy már ki is próbálták dron ellen,sikeresen.Egy új elfogót is kifejlesztettek,ami javitott aerodinamikájú,pont ezért.
Csak most nem találom a hirt,pedig egy kis film is volt az elfogásrol ,csak azt nem ette meg a forummotor).
Ami érdekesebb,hogy pletykák szerint az Elbit felvette a kapcsolatot a SAAB S.A.-val,hogy elővegyék a sifonérbol a Mongoose-3 elfogót,ami 300 méteres hatótávú,és önvezérlő elfogó (inkább már egy átmenet az APS és a mini C-RAM között).
Még érdekesebb,hogy megvolt a SkyKnight első sikeres inditása,lassan kész lesz a rendszer.Halcon kirakatcég,a fejlesztést a Denel végzi.És a Denel előszedte a Mongoose-3 rakétát,ami nem más,mint egy rövidebb SkyKnight (inkább forditva,mert az M3B volt elöbb,abbol lett a Cheetah,és abbol a SkyKnight).Azt pedig egy harcjármű fedélzeti C-RAM.Hagyományos légi célra 3km a hatótávolsága.(illetve a 90es évekbeli változaté annyi.De a SkyKnight is 2km-rel nagyobb hatótávú,mint az eredetije,a Cheetah-fejlődött a rakétatechnológia 30 év alatt).Azt ugyan el nem tudom képzelni,hogy hova akarnak egy 120centis rakétát egy tankon elhelyezni,de lövészszállitóra már rajzot is láttam (hátsó falra,a rámpa mellé kétoldalt rajzolták a tubusokat).És még az is lehet,hogy ezuttal még el is jut hadihasználatra alkalmas sorozatgyártott termékig a cucc az arabok pénzén....
Ehez jön még az ABM képes RCWSek várható terjedése.
Hát olcsó nem lesz,de a harcjárművek visszakapják a mozgásszabadságukat a harctéren.