Csak, hogy egy kicsit berúgjam a téboly motorját és ne unatkozzunk, az olaszoknak van egy rakás felesleges Arietéje és hát úgyis modernizálni kellene, szóval lehetne az A7 főbb eszközeivel. 

Nem nagyon lesznek eladóak, mert modernizálják az olaszok őket a penther melletCsak, hogy egy kicsit berúgjam a téboly motorját és ne unatkozzunk, az olaszoknak van egy rakás felesleges Arietéje és hát úgyis modernizálni kellene, szóval lehetne az A7 főbb eszközeivel.![]()
90-et + opcióban még 35-öt. Gyártottak 300-at.Nem nagyon lesznek eladóak, mert modernizálják az olaszok őket a penther mellet
Formabontó ötlet, de megvan a maga logikája. Annyi, hogy én pont olyanra modernizálnám, mint amilyenre a taljánok akarják, velük együtt, nem a7-re.Csak, hogy egy kicsit berúgjam a téboly motorját és ne unatkozzunk, az olaszoknak van egy rakás felesleges Arietéje és hát úgyis modernizálni kellene, szóval lehetne az A7 főbb eszközeivel.![]()
Csak előrementem a logisztikán rinyázók elébe a gondolattal. Meg aztán megkönnyítené a típusok közti átjárhatoságot. Persze a békéhez erő kell, szóval nulla esély van rá, hogy ezt a még elérhetőt legalább elérjük, csak agytornának indítottam.Formabontó ötlet, de megvan a maga logikája. Annyi, hogy én pont olyanra modernizálnám, mint amilyenre a taljánok akarják, velük együtt, nem a7-re.
Kár, hogy - amint itt olvastam volt - a Leonardos főnit sikerült megbántani érzéseiben.
Logisztika irányából - ha és amennyiben mi is veszünk Panthert (IT edition) -, akkor érzésre annak a főbb eszközeivel modernizálják majd ők is az Arieteket is.Csak előrementem a logisztikán rinyázók elébe a gondolattal. Meg aztán megkönnyítené a típusok közti átjárhatoságot. Persze a békéhez erő kell, szóval nulla esély van rá, hogy ezt a még elérhetőt legalább elérjük, csak agytornának indítottam.
Az rm mrgveszegetett belőle.Logisztika irányából - ha és amennyiben mi is veszünk Panthert (IT edition) -, akkor érzésre annak a főbb eszközeivel modernizálják majd ők is az Arieteket is.
Ez egy másik típusok közti átjárhatóság.
Apropó Leo.
A svájci készlettel végül mi lett? Úgy rémlik, volt hajlandóság az értékesítésre, de nem akaródzott nekik a németeknek adni, mert akkor irány UA és vége a semlegességnek. Végül valamilyen úton-módon mégis odacsorogtak?
Átlehetne rá rakni a T-72 automata töltőjét, és akkor elég lenne bele három ember, a BTR-ből meg lehet rá alakmásítót faragani hogy az ellenfél azt higyje hogy csak egy APC-t lát, szerintem van itt a fórumon aki már izzitja a Paint-et hogy negtervezze!Csak, hogy egy kicsit berúgjam a téboly motorját és ne unatkozzunk, az olaszoknak van egy rakás felesleges Arietéje és hát úgyis modernizálni kellene, szóval lehetne az A7 főbb eszközeivel.![]()
200-at gyártottak csak, nem?90-et + opcióban még 35-öt. Gyártottak 300-at.
Jepp, sorry az elírásért.200-at gyártottak csak, nem?
Szerintem nem veszünk semmit. Sem Panthert, se semmit, ahogy a fórumon mondták a sor végén sincs. Pedig valami kellene.Logisztika irányából - ha és amennyiben mi is veszünk Panthert (IT edition) -, akkor érzésre annak a főbb eszközeivel modernizálják majd ők is az Arieteket is.
Ez egy másik típusok közti átjárhatóság.
Apropó Leo.
A svájci készlettel végül mi lett? Úgy rémlik, volt hajlandóság az értékesítésre, de nem akaródzott nekik a németeknek adni, mert akkor irány UA és vége a semlegességnek. Végül valamilyen úton-módon mégis odacsorogtak?
Nem, egész más úton halad a modernizációjuk C2-re. Saját Attila hőképalkotók, új 1500 lóerős power pack, stb...Logisztika irányából - ha és amennyiben mi is veszünk Panthert (IT edition) -, akkor érzésre annak a főbb eszközeivel modernizálják majd ők is az Arieteket is.
Ez egy másik típusok közti átjárhatóság
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..