emel: A Mi2-t nem küldözgetném én sehová,esetleg ejtőernyősöket dobatnék vele,hogy hosszabb utakra küldeni,na azt tuti nem. Egyszerűen gyenge.
Az,hogy kemény árcédula lenne,lehet, de ha nagyobb tételben veszünk,akkor olcsóbb a darabár. Az eddigi vezetések által,nekünk mindent csak lízingelni szabadna...
Hírből ismerem az "erőnlétét" csirkecombnak (egyik kollégámtól élőben is hallottam némi rémtörténetet róla, meg láttam fotókon az maradékokat a madárból) , tehát lehet itt
is a bukfenc, hogy hiába kéthajtóműves, ha lakott terület fölött leáll az egyik hajtány.....hát inkább nem képzelem tovább! Szóval lehet, hogy ezeket is cserélni kellene?
Azt, hogy mi nagyobb tételben vegyünk valamit, kizártnak tartom, túl kicsik vagyunk mi ahhoz anyagilag, szóval ami nekünk nagy tétel, az egy gyártó cégnek nem hiszem hogy alkura alapot/okot adhatna.
Az utolsó mondatod tökéletesen igaz, ami a saját tulajdonunk volt, az az utóbbi 25 évben mind kirohadt a kezünkből, közben meg vártuk az égi mannát, hogy majd "adnak nekünk F-16-ot, F-18-at, Leopard harckocsit, Apache helikoptert stb." a NATO-ból. Csakhogy a világ nem így műkszik... Ők meg várták a megrendelést ugyanezekre - tőlünk (is).
ML