<blockquote rel="ambasa">Kedves Gacsat!
Akkor most elemezzük egy kicsit a kijelentésedet:
<blockquote>Amikor kellett volna, a jugó háború idején, is lapítottak, mint szar a fűben. Magyarországon grasszáltak át a jugók, ezek meg Pápán rotorkájuk botját se mozdították. Erre tényleg minek?.
1991-ben amikor kitört a jugó háború, Szentkirályról (mert ugye Pápán a közelmúltig nem települt helikopter, most is csak a kutmen szolgálat) települtek ki Kaposújlakra Mi-24-esek. Ezt onnan tudom, hogy 1. megírta az általad sokat idézett Top Gun, 2. személyesen pakoltam lőszert a váltás vivő Mi-17-esbe 1991 októberében egy hideg hajnalon.
1999 júniusának elején, a NATO beavatkozás előtt több, mint egy tucat Mi-24-es állt felfegyverezve a kecskeméti beton mellett, úgy, hogy még az L166-at is fel volt szerelve, pedig azt csak komoly esetben rakták fel rájuk. Ezt is saját szememmel láttam, amikor szervizben voltam a L-39-eseken.
Azért, mert Te valamiről nem tudsz, az még nem biztos, hogy úgy van.
Az, meg hogy egy katona mit csinál, hova megy és mikor használhatja a fegyverét, azt nem ő, hanem a politika dönti el, rajtuk ezt számon kérni, hát eléggé szűklátókörű szemléletre vall.
TG</blockquote>
Sehol sem írtam, hogy a katonákon kérem számon. Álltak a betonon eddig jó. Ha ott voltál, mondjad mit csináltak? Ha meg hasznosak voltak, akkor szóljál a feletted íróknak is, hogy mégiscsak kell.</blockquote>Ja, azt elfelejtettem írni, hogy örömmel tölt el, hogy nem volt igazam.