off. Szolnokon az LHSN híre szerint ma elkezdték kiüríteni a Jurassic Parkot. Az elszállított helikopterek és repülőgépek további sorsa ismeretlen.
Már október 11-én elkezdték elvinni a gépeket.
off. Szolnokon az LHSN híre szerint ma elkezdték kiüríteni a Jurassic Parkot. Az elszállított helikopterek és repülőgépek további sorsa ismeretlen.
<blockquote rel="sidewinder1">off. Szolnokon az LHSN híre szerint ma elkezdték kiüríteni a Jurassic Parkot. Az elszállított helikopterek és repülőgépek további sorsa ismeretlen.
 Mil 171 + W3 sokol egy század ebből egy abból. Álom. Tudjátok én azt nem értem hogy anno mi a frásznak tartottunk meg olyan reptereket ahol nuku hangár csak ridegtartás mint a szürke marhának. Míg a sok hangárral ,fedett állással rendelkező pl Kunmadaras pl a természet kezeire lett bízva. ( Lehet ez a logika ? Így még teljesebb az álcázás? 
 )
Az S-70-est a lengyelek is gyártják!!! Ár/érték arányban jobb bármelyik összeurópai nyavalyánál...!!!

<b>Ezt mindenki olvassa el alaposan és értelmezze!</b>
http://honvedelmibeszerzes.kormany.hu/7700213-74-077
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..