sondor961:
Remélem a tegeződésért nem haragszol,
Tehát azt szeretném megkérdezni,hogy te most ide jöttél kampányolni? Ugyanis minden hozzászólásodban a balosok hülyeségeit nyomod. (részigazságokat) Pont azokét, akik eddig a honvédséget ilyenné tették. Nem mellesleg a HM mellett az országot bővítés helyett leépítették.
Ezek alapján elhiszem,hogy neked a stadionépítés és a trafikok szabályozása nem szimpatikus, mert a hozzászólásaid 90%-a destruktív, szinte kizárólag a fidesz-t ajnározod! A helikopter tenderhez nem tudom , hány komolyan vehető hozzászólásod volt, szóval én megkérnélek,hogy az ilyen tartalmú hozzászólásokat mellőzzük,vagy legalább objektívan, ne pedig irányítottan történjen,mivel a politika az ami 2 embert a lehető legjobban össze tud ugrasztani, remélem megérted.
A stadionokhoz annyit,hogy igen valóban építenek stadionokat,mert kell. A sport kell, a sporthoz pedig a stadion alap, vagy olyan lelátók amik nem szakadnak össze a szurkolók alatt, bármilyen hihetetlen, fradista szurkoló vagyok de életemben 1 kukát nem vertem szét, nem dobáltam rendőrre és hidd el nem csak én vagyok ezzel így és nem csak a mi táborunkban. Ha valaki emlékszik a londoni olimpiára, kiderült ,hogy milyen rossz helyzetben van pár dolog, elkezdődtek azoknak a dolgoknak a felújításai,amiknek szükséges. Lehet vitatkozni erről, meg hogy a trafikokra pályázni kell, érdekes módon az unokanővérem barátjáék megnyertek 1 trafikot,pedig semmilyen szál nem fűzi őket a "nagy vezérékhez", igen elismerem ,hogy biztos történtek visszaélések a nagyobb,forgalmas helyeken lévő trafikoknál, de részemről inkább itt vigyék a pénzt, mint az egészségügytől vagy a honvédségtől. A stadionok pedig a magyarországi sport szempontjából hasonlóak,mint a pápai 17-esek, valaminek az alapjai. Ellentétben a bírálókkal, akik működésképtelen felszereléseket vásároltak,közpénzeken, nem gyenge korrupció gyanús ügyekkel. Egészségügy kell? Hány új mentő is jött meg tűzoltóautó? Én láttam képeket olyan járművekről, ahol a laprugó már lapos volt, vagy visszahajlott!!! A mentőgyárunk pedig hiába (ha jól emlékszem finn cég alcége) már felvidékre is szállítottak, ebből következik,hogy rendvédelmi és katonai (nem harcjárműveket) is képesek lennének átalakítani, később talán gyártani is.
A helikopterekhez meg annyit,hogy 1 típust akarnak, de valószínűleg hatalmas visszhangja lesz,amint kiderül,hogy nem megfelelő valószínűleg.