Reméljük nem a gestamenen.Mondjuk arra kíváncsi lennék, min csúszott el az FN gyár ill. üzlet...
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Reméljük nem a gestamenen.Mondjuk arra kíváncsi lennék, min csúszott el az FN gyár ill. üzlet...
Hát csak nem...Reméljük nem a gestamenen.
Én is!Én remélem, hogy a Gestamen jó lesz.
Magyar seggbe magyar lof@szt!Én is!
De sajnos az is lehetséges ha nem lessz jó akkor is rendszeresítik.
Magyar kézbe magyar fegyver felkiáltással.
A Gestamennek csak 5.56-os golószórója van, az nem üt akkorát mint a PKM, de ha megcsinálnák 7.62-es űrmérettel, kicsit hosszabb csővel, az lehet, hogy jó lenne.Reméljük nem a gestamenen.
Itt is azt írják az 556os változat fontos nekünk mert nincs.A Gestamennek csak 5.56-os golószórója van, az nem üt akkorát mint a PKM, de ha megcsinálnák 7.62-es űrmérettel, kicsit hosszabb csővel, az lehet, hogy jó lenne.
Ha nincs megrendelve akkor meg még többet!Lőszer sincs elég vagy robbanóanyag...
Igen ma Európában még egy koszos géppuskára is éveket kell várni.
7.62 NATO?Itt is azt írják az 556os változat fontos nekünk mert nincs.
Kitudja mi a terv a pkm váltására.
Lehet 556 762 helyett.
Ki tudja.
A jövő magyar fegyvereit mutatták be Táborfalván
A Gestamen Kutatás Fejlesztés Zrt. tartott kézifegyver-bemutatót november 24-én, Táborfalván, amelyen részt vett Németh Szilárd, a Honvédelmi Minisztérium parlamenti államtitkára, miniszterhelyettes és Ruszin-Szendi Romulusz altábornagy, a Magyar Honvédség parancsnoka – számoltak be róla a...hirado.hu
Ha Minimi Mk. 3-ast rendszeresítenénk, akkor pár alkatrész cseréjével lehet váltani a 5,56x45 és 7,62x51 kaliberek között.Itt is azt írják az 556os változat fontos nekünk mert nincs.
Ha lenne géppuskánk (új), akkor ne csak 5.56, hanem 7.62 NATO kaliberben is kellene, ugye?Nem vágom mit kérdezel.
Én sosem értettem ezt a kis kaliberű LMG dolgot, nalunk meg suppressive fire, tuszektort lefogni stb hasonlók voltak a dolga.Ha lenne géppuskánk (új), akkor ne csak 5.56, hanem 7.62 NATO kaliberben is kellene, ugye?
Nincs sok F-ünk sajnos. (aki D-t találta ki mert 300 forinttal kb olcsóbb volt, mint általános lövészfegyvert agyon kéne baszni egy zokniba csomagolt marék anyacsavarral..)egyébként ak nál nem megoldható hogy a csapó nyílt irányzék nézőkélyét lekapnák oda tennének egy sint meg egy körnézős hátsó irányzékot a sínre meg egy optikát ???
és a tarcsisoknak az ak jó. váltámasz kérdésébe mef kellene pár F et is átalakítani nem csak D t.
fegyvergyártók már vannak a szakszerű kivitelezre
Hát szerintem is.Ha lenne géppuskánk (új), akkor ne csak 5.56, hanem 7.62 NATO kaliberben is kellene, ugye?
Inkább ettől az egylövetű Gepárd M1-től kéne érzékeny búcsút venni...Még mindig PKM?
Miért nem cserélték még le?
Dísznek van párd db, élménylövészetre jó.Inkább ettől az egylövetű Gepárd M1-től kéne érzékeny búcsút venni...