Mi volt vele a baj?A gyakorlatban elbukott mind az amcsi mind az orosz verzió.
Ez is inkább szexi mint hasznos.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Mi volt vele a baj?A gyakorlatban elbukott mind az amcsi mind az orosz verzió.
Ez is inkább szexi mint hasznos.
Nagyon korlátozza a mozgást, fennakadsz a hevederrel, akadályt is tud generálni meg kurva nehéz.Mi volt vele a baj?
Szerintem valamilyen airsoftEz mi ez? (tartalékosok)
Számomra ismeretlen
Bren 2A1 airsoftEz mi ez? (tartalékosok)
Számomra ismeretlen
Erre gondoltam, de nem akartam elhinni, hogy airsofttal gyakolratoznak (főleg olyannal, ami nincs is nálunk rendszeresítve)Bren 2A1 airsoft
Na de ezzel gyakorolni?
Meg célba lőni????
Megannyi kérdés
30 40 méternél azért messzebb is ellehet velük lőni elég pontosan! Sok kérdéses egyenlet de Pl az én akámmal 40 50 méterig mell alak jól beállított hopup és 0,28g bls bb-vel! Ezeket inkább épület harcászati gyakorlásra használnám és vagy egymás ellen "éles" harcászati tesztre30-40 méterig elég pontos és mellette nagyon olcsón üzemeltethető bármelyik airsoft replika. Mozgást, fogást, lövést lehet vele gyakorolni.
Helységharc alapjai kiképzés egyik alapvető eszköze az airsoft.Na de ezzel gyakorolni?
Meg célba lőni????
Megannyi kérdés
Szép puska? M24? Unique Alpine? M110 SASS?"– A két romboló puskánk az M1-es Gepárd, ami egylövetű, ami azt jelenti, hogy minden egyes lövés után újra kell zárolni és ki kell húzni a hüvelyt. Míg az M5-ös Gepárd ismétlő rendszerű, ami azt jelenti, hogy egy öt darabos lőszert befogadó tárból tüzel, így nem kell lövésenként tölteni."
Szóval akkor van.
https://www.kemma.hu/helyi-kozelet/2024/10/mesterlovesz-tata-kikepzes-debreceni-tibor
azok nem romboló puskákSzép puska? M24? Unique Alpine? M110 SASS?
Azt értem, de mesterlövészpuskákról miért nem beszélt?azok nem romboló puskák
Kérdezd meg tőleAzt értem, de mesterlövészpuskákról miért nem beszélt?
Telefonon nem látom, de elég fingnak tűnik az a csőszáj - ez megint csak 5.56 vagy ez már legalább 7.62?A legújabb FN MINIMI géppuskák és golyószórók használatba vételét követően megkezdődött a felkészítés, amely során katonáink a fegyverek kezelését is elsajátítják.
ha legújabb Mk3-ast vettük az átszerelhető erre is meg arra is - ha jól tudom.Telefonon nem látom, de elég fingnak tűnik az a csőszáj - ez megint csak 5.56 vagy ez már legalább 7.62?
Azért remélem, hogy nem csak a csupasz fegyvert vették meg, hanem a kiegészítőket is hozzá, mint a csehek...Úgy tűnik mind két kaliberben ez lesz!
"A legújabb FN MINIMI géppuskák és golyószórók használatba vételét követően... "
Ez nagyon jó hír! Remélem elfelejtjük a Gestamenes bohóckodást. Lövész (lábon hordós) géppuskából az egész Honvédségnek nem kell több 2-3 ezer darabnál. Erre fölösleges sajátot fejlesztgetni...