[HUN] Honvédségi kézifegyverek és fegyver kiegészítők

 • Ha nem vagy kibékülve az alapértelmezettnek beállított sötét sablonnal, akkor a korábbi ígéretnek megfelelően bármikor átválthatsz a korábbi világos színekkel dolgozó kinézetre.

  Ehhez görgess a lap aljára és a baloldalon keresd a HTKA Dark feliratú gombot. Kattints rá, majd a megnyíló ablakban válaszd a HTKA Light lehetőséget. Választásod a böngésződ elmenti cookie-ba, így amikor legközelebb érkezel ezt a műveletsort nem kell megismételned.
 • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.

  Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.

  Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.

 • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.

  --- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---

  A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!

  Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz

  Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.

  Az új szabályzat teljes szövege itt olvasható el.

szuvorov

Well-Known Member
2014. május 16.
7 450
23 645
113
Ez mi ez? (tartalékosok)

Számomra ismeretlen

a90aaf6822256617af9aff04bb5b6fba.jpg
 

AlbaRegia

Well-Known Member
2019. december 23.
413
1 085
93
Asg Cz Bren A2! Ugyan ilyenem is van! A tus adapter ropi műanyag! Szinte mindegyiken eltörött! Az enyémen is! Kíváncsi vagyok hogy milyen aksit használnak hozzá! 7,4 11,1 lipot? Tcsatis vagy kicsi esetleg nagy Tamiyásat! Amúgy van hozzá tár fészek átalakító hogy M4 tárakat egyen
 

AlbaRegia

Well-Known Member
2019. december 23.
413
1 085
93
30-40 méterig elég pontos és mellette nagyon olcsón üzemeltethető bármelyik airsoft replika. Mozgást, fogást, lövést lehet vele gyakorolni.
30 40 méternél azért messzebb is ellehet velük lőni elég pontosan! Sok kérdéses egyenlet de Pl az én akámmal 40 50 méterig mell alak jól beállított hopup és 0,28g bls bb-vel! Ezeket inkább épület harcászati gyakorlásra használnám és vagy egymás ellen "éles" harcászati tesztre