T
Törölt tag
Guest
Ó mond Uram, MIÉRT?Újra van géppuska is

Alapkiképzésre miért kell kavarni a szart?
Tanuljanak már meg rendesen lőni a rendszeresített alap lőfegyverrel, sok lövéssel.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Ó mond Uram, MIÉRT?Újra van géppuska is
Szia,Van igazság abban, amit írsz. De tapasztalatom szerint nem, vagy nem hatékonyan segít egy másik kategória. Elsősorban kispuska/karabély volt az analógia, nem pedig karabély/géppuska, ahol szinte megegyező erőhatások és kísérő jelenségek érik az embert.
Azért, mert egy olya 8fős rajnak aminek van egy géppuskája, annak tűzerejének 70-80%-át a géppuska adja, emiatt minden katonának kutya kötelessége lenne alapfokon érteni hozzá.Ó mond Uram, MIÉRT?
Alapkiképzésre miért kell kavarni a szart?
Tanuljanak már meg rendesen lőni a rendszeresített alap lőfegyverrel, sok lövéssel.
Milyen 8fős raj? Légvédelmi rakétás? Náluk mennyi géppuska van a rajban?Azért, mert egy olya 8fős rajnak aminek van egy géppuskája, annak tűzerejének 70-80%-át a géppuska adja, emiatt minden katonának kutya kötelessége lenne alapfokon érteni hozzá.
Szia,
Ilyenrol van tavalyi fotom:
![]()
Mi?Milyen 8fős raj? Légvédelmi rakétás? Náluk mennyi géppuska van a rajban?![]()
A kérdésem onnan indult, hogy alapkiképzésre - ami a pl. légvédelmi rakétásoknak is szükséges - mi a radai rossebnek kell géppuska lövészet?
Azt már leírtam.A kérdésem onnan indult, hogy alapkiképzésre - ami a pl. légvédelmi rakétásoknak is szükséges - mi a radai rossebnek kell géppuska lövészet?
Akkor még mindig nem tudjuk, hogy hány géppuska van egy átlagos légvédelmi tüzér rajban. Arról nem beszélve, hogy téged meg miért nem képeztek ki radarkezelésre.Azt már leírtam.
Ha hiszed ha nem náluk is van géppuska (bár ott még a szervezet sem így néz ki), mert az eszközök védelmét el kell tudniuk látni. Szóval sikerült veretes hülyeséget írnod.Akkor még mindig nem tudjuk, hogy hány géppuska van egy átlagos légvédelmi tüzér rajban. Arról nem beszélve, hogy téged meg miért nem képeztek ki radarkezelésre.
...vaaagy csak MEGINT nem sikerült megérteni, hogy mi a probléma.Ha hiszed ha nem náluk is van géppuska (bár ott még a szervezet sem így néz ki), mert az eszközök védelmét el kell tudniuk látni. Szóval sikerült veretes hülyeséget írnod.
Jelzem, ez a hozzáállás bőven kimeríti a trollkodás fogalmát! Nem csak ebben a témában, és ebben a topicban!Alapkiképzásen a kutya se lő géppuskával. Az alapkiképzásen pisztoly és gépkarabély van csak.
Én maximálisan szükségét érzem....vaaagy csak MEGINT nem sikerült megérteni, hogy mi a probléma.
Akkor máshogy kérdezem, hogy te is megértsd:
Mennyire érzed szükségét, hogy egy leendő pilótát kiképezz PKM-re, hiszen neki is szükséges az alapkiképzés, nem?
Esetleg nem lenne-e üdvösebb, ha ezen puskalőszer mennyiség inkább a lövészeknek állna a rendelkezésére?
Az alapkiképzésen nem arra az ismeretanyagra kellene koncentrálni, amire minden katonává váló személynek szüksége lesz a katonai pályafutása alatt.
Mert szerintem a géppuska kezelésének elsajátítása nem ilyen.
Azt észrevetted már, hogy te gyakran csak azért vitatkozol, hogy vitatkozhass?
A fentebbi hozzászólásod előtt 6-7 órával beírsz egy ilyet:
Jelzem, ez a hozzáállás bőven kimeríti a trollkodás fogalmát! Nem csak ebben a témában, és ebben a topicban!
Én se, de azt mondják, hogy sok akadályt produkál. Pl. a kevés friss SFOD-D, JTF2 fotón is nagy kapacitású szekrénytárakat látni inkább a fegyverekben (a mellényen sima 30-asokkal).Nemtom, én még hasznàlni se hasznàltam ilyet. Géppuskán tűnik inkább hasznosnak.
A gripet kérdi nem a dobtárat.Én se, de azt mondják, hogy sok akadályt produkál. Pl. a kevés friss SFOD-D, JTF2 fotón is nagy kapacitású szekrénytárakat látni inkább a fegyverekben (a mellényen sima 30-asokkal).
A tárat is kérdezteA gripet kérdi nem a dobtárat.
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..